På salg!

Grønn oliven tapenade 100 g - Økologisk

37 Sales

En deilig tapenade laget av økologiske grønne oliven!

kr 59 kr 29

På lager

Beskrivelse

Variasjonen kjent som “Konservoelia fra Roviesområdet byr på en spesiell type store grønne oliven, med et skarpt kjøtt.

Når de er most tilsettes de salt, og blir til en deilig tapenade. perfekt på smørbrød, på ovnsbakte poteter og på stekte grønnsaker.

Legg merke til smaken du oppnår ved å bruken den i en salat eller en saus! Eller bruk den som den er på pasta, eller dypp noen brødpinner og ost i den.

Prøv også å blande den med litt kremet geitost eller yoghurt …. Vel bekomme!

Pateer og dips er pålegg, tilbehør eller tykke sauser som brukes til å dyppe små brødskiver, brødpinner, vegetabilske pinner, sjømat og små biter av kjøtt eller fisk. Vi kan også bre det ut smørbrød, kjeks og bakte poteter eller bruke dem som originale dressinger til salater.

Agricultural Cooperative of Rovies ble grunnlagt i 1981 og engasjerer seg i innsamling, bearbeiding, pakking og markedsføring av bordoliven produsert av olivenlunder i Rovies i Evia.

Rovies’ olivenlund, med mer enn 100 års historie, strekker seg fra kysten opp til foten av de omkringliggende fjellene og dekker et areal på 3500 dekar med 70.000 oliventrær.

I dag har Cooperative 130 medlemmer hvis filosofi er å produsere og lansere et naturlig økologisk produkt, behandlet etter naturlige, tradisjonelle metoder, og som dermed bevarer alle de iboende naturlige egenskapene produktet har.

Ingredienser
Økologiske grønne oliven
NæringsinnholdPer 100g
kJ636
kcal152
Fett14,9 g
- hvorav mettet2,4 g
Karbohydrater1,3 g
- hvorav sukkerarter<0,5 g
Protein1,4 g
Salt4,5 g

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Liknende produkter