På salg!

Kalamata sennep med chili og paprika 200 g

En heftig gresk sennep laget med ekstra jomfru olivenolje og blandet med chili og paprika!

Varenummer: 4103 Kategorier: , Stikkord: , , ,

kr 54 kr 27

På lager

Beskrivelse

Basert på prinsippene fra Middelhavskosten tar Papadimitriou den klassiske sennepen et steg videre, med et ekstraordinært utvalg autentisk gresk og svært aromatisk sennep. Her benyttes Kalamata Balsamicoeddik istedenfor vanlig eddik, og sukker erstattes med ren honning. Til slutt benyttes ekstra jomfru olivenolje og aromatiske urter for å sette siste hånd på verket.

Basert på en av de mest populære og sunne ingredienser i det greske kosthold tilbyr Papadimitriou et utvalg sennep med rik, kremet konsistens og en innbydende, smak av Middelhavet.

Nyt Kalamata sennep chili & paprika med ovnsstekt eller grillet kjøtt.

Best før 28.02.17

Sennep er laget av knuste frø fra sennepsplanten (Sinapis), som har vært kjent siden 3000 f.Kr. som et middel mot forkjølelse og andre helbredende egenskaper. De første referansene om det finnes i hinduistiske tekster, og senere i Bibelen, samt en rekke andre kilder.

I dag er sennep en av de mest smaksrike og populære smakstilsetninger som brukes over hele verden, enten som pulver eller som pasta.

Ernæringsmessig er sennep en veldig god erstatning for ketchup og majones grunnet et lavt kaloriinnhold som ikke bidrar til vektøkning.

Papadimitriou SA ble etablert i 1939 av Christos Papadimitriou, i Kalamata-området. På den tiden var det et lite produksjonsanlegg som drev med handel og eksport av lokale Kalamataprodukter, som eksempelvis tørkede fiken, Kalamata oliven og olivenolje. 

Gjennom årene har selskapet vokst betydelig, ved å tilby markedet innovative produkter basert på produkter fra Peloponnes land. I dag, etter 75 års drift, tilbyr Papadimitriou SA et fantastisk utvalg av produkter, hver stemplet med filosofien bak Middelskosten og det greske kjøkken. 

Selskapets stateof-the-art produksjonsanlegg er nå plassert i Thouria, Messinia, og dekker et areal på 10.000 kvm. Der produserer og pakker Papadimitriou SA samtlige av sine produkter innen en rekke ulike produktkategorier (sennep, balsamicoeddik, olivenolje, rips, mm).

Ingredienser
Vann
Balsamicoeddik
Tørr sennep
Ekstra jomfru olivenolje
Aromatiske urter
Salt
Honning
Krydder
Stabilisator: xantangummi
Fargestoff: gurkemeie
Surningsmiddel: Sitronsyre
Konserveringsmiddel: Kaliumsorbat
1
Allergener:
Sennepsfrø
NæringsinnholdPer 100g
kJ494
kcal118
Fett7,4 g
- hvorav mettet1,0 g
Karbohydrater8,4 g
- hvorav sukkerarter5,6 g
Fiber2,5 g
Protein4,6 g
Salt3,5 g

Relaterte oppskrifter

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Liknende produkter