På salg!

Kapers-pate 200 g

15 Sales

En spesiell og utradisjonell paté for gastronomiske opplevelser!

Varenummer: 4096 Kategorier: , Stikkord: , , ,

kr 49 kr 24

På lager

Beskrivelse

Et utradisjonelt pålegg som bringer sammen den unike smaken av kapers med ekstra jomfru olivenolje i perfekt harmoni. Resultatet er et produkt av jevn struktur og robust kropp.

Små kapersbær  begynner å dukke opp mot slutten av våren og kan finnes på nesten alle de greske øyene – spesielt Kykladene. Kapersbusker trives spredt på klipper og steinete jord, og langs kysten av Hellas. Kapersbær høstes alltid for hånd. Deres pikante, skarpe og litt salte smak gjør kapersbær til en gourmet delikatesse som kan friske opp mange retter.

Amvrosia Gourmets kapers-pate smaker himmelsk bruschettas og som dip for brødpinner og chips. Innlem den i din pastasaus eller la din antipasto eller dine salater nyte godt av den, og du vil oppdage at dine kulinariske kreasjoner aldri har smakt bedre!

Pateer og dips er pålegg, tilbehør eller tykke sauser som brukes til å dyppe små brødskiver, brødpinner, vegetabilske pinner, sjømat og små biter av kjøtt eller fisk. Vi kan også bre det ut smørbrød, kjeks og bakte poteter eller bruke dem som originale dressinger til salater.

Selskapet Amvrosia Gourmet” har drevet innen spesialisert Middelhavskost-ingredienser siden 1994. Stavros Stylianides og hans partnere er stadig på utkikk etter moderne ernæringsmessige trender og moderne utviklingstrekk i det internasjonale matmarkedet.

Deres produkter er alle i strengt samsvar med Middelhavskosten, og alle er basert på ekstra jomfru olivenolje. 

Amvrosia Gourmetprodukter finnes i delikatessebutikker, restauranter og hoteller i Hellas, Europa og i USA.

Ingredienser
Kapers (85%)
Ekstra jomfru olivenolje
Vegetabilsk olje
Salt
Krydder
NæringsinnholdPer 100g
kJ146
kcal34,8
Fett0,2 g
- hvorav mettet0 g
Karbohydrater7,4 g
- hvorav sukkerarter7 g
Protein0,4 g
Salt1,89 g

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Liknende produkter