På salg!

Rødbet-pate 200 g

24 Sales

En deilig pate med rik smak og rubinrød farge! 

Varenummer: 4095 Kategorier: , Stikkord: , , ,

kr 49 kr 24

På lager

Beskrivelse

En deilig pate som kombinerer den utpregede smaken av rødbeter med extra virgin olivenolje for å fremkalle en imponerende jevn tekstur.

Rødbeten er regnet som en av “naturens medisiner”. De er er rike på karbohydrater, nitrater, magnesium, jern, kalium, natrium, og vitamin C. Rødbetens dype rubinrøde farge skjuler et vell av antioksidanter, og den er også en utmerket kilde til vitaminer, mineraler og sporstoffer.

Amvrosia Gourmets rødbet-pate er et utmerket valg som frister med sin fløyelsaktige tekstur og raffinerte men rike smak. Gi det sin plass på din bruschettas eller sett den i en bolle midt i et fat med småretter (meze eller tapas). Brett den i pannekaker, eller server den som tilbehør ved siden av fisk og sjømat. Du kan også innlemme den i din egen rødbetsalat eller bruke den til å heve en rekke kalde eller varme retter.  

Pateer og dips er pålegg, tilbehør eller tykke sauser som brukes til å dyppe små brødskiver, brødpinner, vegetabilske pinner, sjømat og små biter av kjøtt eller fisk. Vi kan også bre det ut smørbrød, kjeks og bakte poteter eller bruke dem som originale dressinger til salater.

Selskapet Amvrosia Gourmet” har drevet innen spesialisert Middelhavskost-ingredienser siden 1994. Stavros Stylianides og hans partnere er stadig på utkikk etter moderne ernæringsmessige trender og moderne utviklingstrekk i det internasjonale matmarkedet.

Deres produkter er alle i strengt samsvar med Middelhavskosten, og alle er basert på ekstra jomfru olivenolje. 

Amvrosia Gourmetprodukter finnes i delikatessebutikker, restauranter og hoteller i Hellas, Europa og i USA.

Ingredienser
Rødbeter (82%)
Ekstra jomfru olivenolje
Hvitløk
Salt
Krydder
Eplecidereddik
Vegetabilske oljer
NæringsinnholdPer 100g
kJ60
kcal14,3
Fett4,5 g
- hvorav mettet0 g
Karbohydrater6 g
- hvorav sukkerarter3 g
Protein0 g
Salt1,65 g

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Liknende produkter