På salg!

Tomatsaus med oliven 280 g

94 Sales

Den er hjemmelaget, den er kjempegod og den kan bli din! Simply Greek tomat & oliven saus er laget i Hellas av disse klassiske ingrediensene fra Middelhavskosten for å gi dine oppskrifter en gresk vri!

Varenummer: 4072 Kategorier: , Stikkord: , , ,

kr 59 kr 29

På lager

Beskrivelse

Elskere av Middelhavets klassiske tomat og olivensaus vil finne kulinarisk nytelse i denne gorumetversjonen fra Simply Greek.

Rik tekstur og en mesterlig blanding av de beste ingredienser. Assosiasjonene knyttes umiddelbart til den fristende aroma fra putrende, tradisjonell hjemmelaget tomat og olivensaus som greske husholdninger er kjent for.

Grekerne kaller oliven “velsignet” på grunn av sine helsefordeler, unike smak og allsidighet. I Simply Greek tomat og olivensaus blandes den velsignede oliven med smakfulle tomater i en klassisk gresk versjon.

Oliven er Middelhavskostens viktigste råvare. En rekke vitenskapelige studier har stadfestet dens eksepsjonelle ernæringsmessig verdi, antioksiderende virkning, høye innhold av kostfiber og dens mangfold av mineraler og sporstoffer, enumettet fett og vitamin E.

Like næringsrik, er tomater ikke bare elsket for sitt velsmakende, søte kjøtt, men også for sine utallige helsemessige fordeler som en antioksidant. Pakket og signert av Simply Greek, er denne tomat & olivensausen et godt valg til dine oppskrifter, for å gi dem en gresk stemning.

Simply Greek tomat & olivensaus nytes med ristet hjemmebakt brød, i tomatstuinger, pizza, i risotto eller til pasta. Den er klar til bruk og bare trenger litt oppvarming.

Før i tiden, da det ikke fantes kjøleskap og det var et overskudd av høstede tomater, valgte man å bevare dette overskuddet som det vi nå kjenner som tomatsaus. Tomatene ble kokt og tilsatt olivenolje, som et naturlig konserveringsmiddel, og kunne da oppbevares i en mye lengre periode.

I dag har det blitt vitenskapelig bevist at lykopen, en av tomatens antioksidanter, finnes i høyere konsentrasjon i kokte tomater enn i rå.

Tomater ble opprinnelig dyrket i Peru, før denne virksomheten også flyttet seg videre til Mexico. De nådde Europa i det 16. århundre, og kom til Hellas rundt år 1800. Middelhavslandene ble raskt godt kjent med tomaten, som nå er en viktig del av Middelhavskostholdet. 

Ellie Nikolaou og Manolis Passoulas, inspirert av de unike produktene fra de greske jordbruket, etablerte i 2011 selskapet Simply Delicious Fine Foods. I 2012 utviklet de, ut fra respekt og hengivenhet for tradisjoner, sin egen serie med gourmetmat: Simply Greek”.

Denne gourmet-serien består av tradisjonsrike produkter som er like sunne som de er deilig, produkter som trekker inspirasjon fra den store greske tradisjonen, familiemåltidet – når hele familien vil sette seg ned ved middagsbordet.

“Simply Greek”-serien består av et utvalg som appellerer til den sofistikerte smak for genuine, tradisjonsrike gourmetprodukter. Alle produktene erhjemmelaget”, basert på tradisjonelle oppskrifter, og er enkle å bruke.

Nyt dem og la de ta deg med til en imaginær reise til Hellas.

Ingredienser
Tomat (64 %)
Oliven (18 %)
Ekstra jomfru olivenolje
Sukker
Løk
Salt
Pepper
Krydder
NæringsinnholdPer 100g
kJ125,3
kcal26,07
Fett25,5 g
- hvorav mettet4,5 g
Karbohydrater14,4 g
- hvorav sukkerarter9,8 g
Protein1,8 g
Salt0,17 g

Relaterte oppskrifter

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Liknende produkter