På salg!

Ekstra jomfru olivenolje med chili 250 ml

32 Sales

Kretisk ekstra jomfru olivenolje med god snert av rød chili.

kr 114 kr 57

På lager

Beskrivelse

“Kabrianis Family” ekstra jomfru olivenolje krydret med røde chilipepper er av førsteklasses kvalitet, som man kan forvente fra olivenolje fra Kreta. Tradisjonelle dyrkingsmetoder som respekterer innhøstingen og miljø; oliven som er nøye håndplukket på riktig tidspunkt i deres modningsprosess; utpakking av olivenolje på samme dag olivenene høstes; utvinning ved hjelp av kaldpressing; og lagring under ideelle, strengt overvåkede forhold, sikrer at olivenoljen besitter sensoriske egenskaper som garanterer førsteklasses kvalitet med alle de ernæringsmessige kvaliteter fra oliven intakt.

Rød chili har også en rekke gunstige ernæringsmessige kvaliteter som styrker immunforsvaret vårt. Den inneholder capsaicin, et stoff som øker varmeproduksjon og oksygenforbruk, aktiverer vår metabolisme og hindrer fett fra å bli lagret. Det høye innholdet av antioksidanter gjør rød chili til en naturlig beskytter av vår helse.

Ha på ferske, grønne salater, greske salater, dampede grønnsaker eller andre retter som fortjener en varm følelse!

Autentisk gresk jomfru olivenolje har vært kjent for sin ernæringsmessig verdi siden antikken i Hellas. Homer hadde kalt det “flytende gull” og Hippokrates hadde hyllet den som “den store healer”. 

Det var den grunnleggende ernæringsmessige ingrediens i hverdagskosten til de gamle grekerne. Ikke mye har endret seg siden da. Virgin olivenolje har fortsatt den viktigste rollen i gresk ernæring, og er en verdig talsmann for Middelhavskosten. 

Extra Virgin Olive Oil er ren naturlig olivenoljeuten industriell foredlingDen har en sterk, fruktig smak og en aroma av ferske innsamlede oliven. Det kan ha en behagelig bitter smak og også opprette en kort brennende følelse i halsen.

Gitt det faktum at 75% av olivenolje produsert i Hellas er ekstra virgin rangerer Hellas øverst i verden i ekstra virgin olivenolje (begrepet“ekstra virgin“, står for den høyeste kvalitet olivenolje), mens landet er det tredje største olivenoljeproduserende land i verden.

Extra Virgin Olive Oil er beskrevet som å være nesten fri for syre, uttrykt som oljesyre og som ikke overstiger 0, 8%. Surhet er en av de viktigste kriteriene for olivenoljens kvalitet; desto lavere syrenivå, desto bedre kvalitet på olivenoljen.

Selskapet E. Kabrianis Family er et dynamisk voksende selskap som opererer innen standardisering og markedsføring av aromatiske planter, urter og krydder.

Deres filosofi kombinerer verdiene av familietradisjon med moderne standarder for profesjonalitet og utvikle næringsvirksomhet.
Den kontinuerlige innsatsen for å finne de beste råvarene fra både gresk land og fra hele verden garantere størst utvalg og god kvalitet på produktene deres.

Ingredienser
Ekstra jomfru olivenolje
Rød chilipepper
NæringsinnholdPer 100ml
kcal858
Fett106 g
- hvorav mettet20 g
Karbohydrat0 g
Protein0 g
Fiber0 g
Salt0 g

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Liknende produkter