Ekstra jomfru olivenolje m. hvitløk 250 ml

22 Sales

Tekst kommer

kr 99

Kun 2 på lager

Beskrivelse

Aromatiserte olivenoljer er en ideell måte å få frem kulinariske kreasjoner på, fra en dessert til en hovedrett. I denne originale varianten går olivenolje og hvitløk hånd i hånd, som sanne representanter for de greske mattradisjoner.

Denne naturlig aromatiserte Ekstra jomfru olivenoljen er en herlig følgesvenn til salater, sjømat og grillet fisk eller kjøtt.

Gaea aromatiske ekstra jomfru olivenoljer er laget av 100 % naturlige ingredienser, uten konserveringsmidler eller tilsetningsstoffer.

Autentisk gresk jomfru olivenolje har vært kjent for sin ernæringsmessig verdi siden antikken i Hellas. Homer hadde kalt det “flytende gull” og Hippokrates hadde hyllet den som “den store healer”. 

Det var den grunnleggende ernæringsmessige ingrediens i hverdagskosten til de gamle grekerne. Ikke mye har endret seg siden da. Virgin olivenolje har fortsatt den viktigste rollen i gresk ernæring, og er en verdig talsmann for Middelhavskosten. 

Extra Virgin Olive Oil er ren naturlig olivenoljeuten industriell foredlingDen har en sterk, fruktig smak og en aroma av ferske innsamlede oliven. Det kan ha en behagelig bitter smak og også opprette en kort brennende følelse i halsen.

Gitt det faktum at 75% av olivenolje produsert i Hellas er ekstra virgin rangerer Hellas øverst i verden i ekstra virgin olivenolje (begrepet“ekstra virgin“, står for den høyeste kvalitet olivenolje), mens landet er det tredje største olivenoljeproduserende land i verden.

Extra Virgin Olive Oil er beskrevet som å være nesten fri for syre, uttrykt som oljesyre og som ikke overstiger 0, 8%. Surhet er en av de viktigste kriteriene for olivenoljens kvalitet; desto lavere syrenivå, desto bedre kvalitet på olivenoljen.

Gaea ble grunnlagt i 1995 på grunnlag av erkjennelsen om at matvarer fra det greske landbruk, til tross for høy kvalitet og god smak, nærmest var fraværende fra internasjonale markeder.

Gaea sitt produktspekter omfatter velsmakende ingredienser, uunnværlig for å lage gresk mat og delikatesser. Produktene er utelukkende av topp kvalitet; naturlig dyrket i den fruktbare jorden i Hellas, solmodnet og høstet den tradisjonelle måten.

Ekstra Jomfru olivenoljer og aromatiserte olivenoljer, oliven, pateer og tapenader, sauser og andre greske spesialiteter – meze som vi kaller dem i Hellas (meze = fingermat og småretter), pluss en rekke sertifiserte økologiske produkter. Alle våre produkter er 100 % naturlig uten tilsetningsstoffer, og heller ikke kunstige aromaer eller smaker – og de er helt fri for konserveringsmidler.

Gaea reiser over hele det greske land og de mange øyene for å velge de beste produktene. Fra ekstra jomfru olivenolje og oliven til soltørkede tomater og auberginer, bringer Gaea oss rett inn i den greske Middelhavskosten. Gaeas produktspekter har fått en rekke internasjonale priser for sin kvalitet, og Gaea sin ekstra jomfru olivenoljer er de første i verden som kan skiltes som karbonnøytrale.

Gaeas visjon er å være den absolutte markedslederen indernasjonalt innen gresk middelhavskost «fine foods», og synonymt med kvalitet, tradisjon, autentisitet og innovativt innen greske spesialiteter.

Ingredienser
Ekstra jomfru olivenolje, 99,8 %
Hvitløk
Essensiell hvitløkolje
NæringsinnholdPer 100ml
kcal858
Fett92,4 g
- hvorav mettet13,2 g
Karbohydrater0 g
Protein0 g
Fiber0 g
Salt0 g

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Liknende produkter