På salg!

Balsamico krem hvit 250 ml

23 Sales

Rik men delikat –  en hvit balsamico krem for de oppskriftene som krever litt ekstra.

Varenummer: 4058 Kategori: Stikkord: , , ,

kr 79 kr 55

På lager

Beskrivelse

Den første balsamicoeddiken som ble satt i produksjon i Hellas.

En ren, naturlig, glutenfri eddik, laget av soltørkede druer dyrket på vinmarkene i sørlige Peloponnes. Den inneholder ingen konserveringsmidler og ingen kunstige fargestoffer og er laget av premium sorte korintiske rips fra den fruktbare jorda i Messinia.

I motsetning til vanlig eddik, som er laget av vin, er balsamicoeddik utvunnet fra druemost som gjennomgår eddiksyre-oksidasjon og alkoholfermentering samtidig. Resultatet blir en gourmet balsamicoeddik.

Balsamico krem har en kremet, fløyelsmyk konsistens, en mesterlig balansert søt og sur smak og en himmelsk aromatisk bouquet. I denne versjonen blir balsamico-kremen hvit, med en blek gylden farge, en glatt tekstur og en delikat fristende aroma.

Papadimitriou Kalamata hvit balsamico-krem er et fettfritt produkt av høy ernæringsmessig verdi, rik på antioksidanter og med bare 13 kalorier / TBS.

Ideell smak og aroma til salater, hovedretter og til og med desserter. Legg en klatt med hvit balsamico krem på tallerken med robust og fargerik mat for et oppsiktsvekkende og festlig preg. Prøv også noen dråper Kalamata hvit balsamico krem på coleslaws, grillet kjøtt, fjærfe, gule oster, fruktsalater og til og med iskrem. Gled deg!

Fremstillingen av eddik er basert på omdannelsen av alkoholen til eddiksyre. Historisk sett er eddik det eldste og mest populære smaksstoffet som brukes i gastronomien. Det oppstod trolig sammen med bruk av vin rundt 6000 f.Kr., ettersom det er et naturlig biprodukt av alkoholholdig gjæring.

Eddik ble mye brukt i matlaging av grekerne, som faktisk var de første til å oppdage forskjeller i kvalitet mellom ulike typer eddik, avhengig av deres opprinnelsessted. 

Eddik har også vært sterkt knyttet til vår helse i lang tid, takket være sine naturlige desinfiserende og antibakterielle egenskaper. Hippokrates og Galen, gode leger i antikken, brukte eddik i medisin slik som også egypterne og senere romerne, kineserne og flere andre gjorde etter hvert. 

Papadimitriou SA ble etablert i 1939 av Christos Papadimitriou, i Kalamata-området. På den tiden var det et lite produksjonsanlegg som drev med handel og eksport av lokale Kalamataprodukter, som eksempelvis tørkede fiken, Kalamata oliven og olivenolje. 

Gjennom årene har selskapet vokst betydelig, ved å tilby markedet innovative produkter basert på produkter fra Peloponnes land. I dag, etter 75 års drift, tilbyr Papadimitriou SA et fantastisk utvalg av produkter, hver stemplet med filosofien bak Middelskosten og det greske kjøkken. 

Selskapets stateof-the-art produksjonsanlegg er nå plassert i Thouria, Messinia, og dekker et areal på 10.000 kvm. Der produserer og pakker Papadimitriou SA samtlige av sine produkter innen en rekke ulike produktkategorier (sennep, balsamicoeddik, olivenolje, rips, mm).

Ingredienser
Vann
Balsamicoeddik (34 %)
Konserveringsmiddel: Kalium metabisulfitt
Sukker
Stabilisator: Xanthan Gum
Konserveringsmiddel: kaliumsorbat
1
Allergener:
Kaliumdisulfitt
NæringsinnholdPer 100ml
kJ691
kcal165
Fett0 g
- hvorav mettet0 g
Karbohydrater40,9 g
- hvorav sukkerarter40,4 g
Protein0 g
Salt0,18 g

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Liknende produkter