På salg!

Bønner fra Chrysoupoli 500 g

En deilig og svært næringsrik belgfrukt fra regionen Kavala!

Varenummer: 4068 Kategori: Stikkord: , , ,

kr 59 kr 29

Kun 3 på lager

Beskrivelse

Disse bønnene kommer fra byen Chrysoupoli, som ligger i ved elva Nestos i nærheten av Kavala. De er mellomstore og kokes lett, etter å ha vært bløtlagt over natten.

Den ideelle løsningen for et vegetarisk kosthold. Selv om de er ansett for å være en typisk vinterrett, tilberedt som bønne suppe, kan de også brukes i svært mange andre oppskrifter gjennom hele året.

Prøv de i friske sommersalater eller kok de med sauterte grønnsaker, pølser, biff eller kjøttdeig.

Best før 24.04.17

Hellas er kjent for sine belgfrukter, som har vært en viktig del av den greske matkulturen gjennom århundrer.  

I dag er belgfruktenes anvendelighet og de eksepsjonelle ernæringsmessige kvalitetene til belgfruktene internasjonalt anerkjent, som en sentral del av Middelhavskosten.

Belgfrukter kan ikke bare bli servert som en suppe, men de kan også tilberedes i gryte eller i ovnen. Dessuten kan de kombineres med ulike grønnsaker og bli til fantastiske, forfriskende salater. Et annet sunt og velsmakende alternativ er å mose de og bruke de til kjøtt.

Aheloos har produsert ris og belgfrukter siden 1977. Produktene dyrkes på tradisjonelt gresk vis, og utgjør en viktig del av den greske Middelhavskosten.

Yannis Panouklias, en ung visjonær som tar sikte på å videreføre familietradisjonen, er selve hjertet og sjelen i selskapet. Han og hans partnere reiser ustanselig over den greske landsbygda for å velge den beste kvaliteten av belgfrukter og ris produsert av greske bønder.

Produktene de velger tilfredsstiller strenge kvalitetskrav, som sikrer at produktene forbrukerens bord er rene, originale og deilige!

Ingredienser
Bønner fra Nestosdeltaet
NæringsinnholdPer 100g (tørr)
kJ1277
kcal305
Fett2,05 g
- hvorav mettet0 g
Karbohydrater50 g
Protein24,8 g
Fiber6,0 g
Salt0 g

Relaterte oppskrifter

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Liknende produkter