På salg!

Linser fra Farsala 500 g

En deilig og svært næringsrik belgfrukt fra regionen Kavala!

Varenummer: 4067 Kategori: Stikkord: , , ,

kr 59 kr 29

Tomt på lager

Beskrivelse

Acheloos« fine linser kommer fra regionen Farsala i Hellas. De er enkle å koke, svært gode og av ekstremt høy ernæringsmessig verdi.

Linser trenger ikke å bløtlegges før koking.

Nyt dem i suppe eller i en kald salat med grønnsaker og tunfisk. Moste linser er kjempegodt som dip eller som tilbehør til kjøtt.

Best før 01.04.17

Hellas er kjent for sine belgfrukter, som har vært en viktig del av den greske matkulturen gjennom århundrer.  

I dag er belgfruktenes anvendelighet og de eksepsjonelle ernæringsmessige kvalitetene til belgfruktene internasjonalt anerkjent, som en sentral del av Middelhavskosten.

Belgfrukter kan ikke bare bli servert som en suppe, men de kan også tilberedes i gryte eller i ovnen. Dessuten kan de kombineres med ulike grønnsaker og bli til fantastiske, forfriskende salater. Et annet sunt og velsmakende alternativ er å mose de og bruke de til kjøtt.

Aheloos har produsert ris og belgfrukter siden 1977. Produktene dyrkes på tradisjonelt gresk vis, og utgjør en viktig del av den greske Middelhavskosten.

Yannis Panouklias, en ung visjonær som tar sikte på å videreføre familietradisjonen, er selve hjertet og sjelen i selskapet. Han og hans partnere reiser ustanselig over den greske landsbygda for å velge den beste kvaliteten av belgfrukter og ris produsert av greske bønder.

Produktene de velger tilfredsstiller strenge kvalitetskrav, som sikrer at produktene forbrukerens bord er rene, originale og deilige!

Ingredienser
Linser fra Farsala
NæringsinnholdPer 100g (tørr)
kJ1377
kcal329
Fett1,8 g
- hvorav mettet0 g
Karbohydrater56,8 g
Protein25 g
Fiber3,6 g
Salt0 g

Relaterte oppskrifter

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Liknende produkter