På salg!

Lavendel 40 g

9 Sales
Varenummer: 4083 Kategorier: , Stikkord: , , ,

kr 34 kr 17

På lager

Beskrivelse

Lavendel er en liten buskete plante med lange blader og blomster langs stammen.

Lavendelblomsten brukes til å lage en drikke som beskytter oss mot hoste og forkjølelse. Lavendel lindrer også hodepine, svimmelhet og søvnløshet. Den har en beroligende, beroligende og krampestillende effekt på menneskekroppen.

Lavendel passer spesielt godt som grillkrydder til fet fisk. Smaken er noe bitter og bladene brukes i søreuropeisk matlaging.

Du kan også bruke lavendel som tilsetning i syltetøy, kaker og desserter.

Krydder er tørkede deler av planter som inneholder sterke smaker og dufter, og brukes for å sette ekstra smak og aroma til maten. De tilsettes vanligvis mot slutten av kokeprosessen for å unngå at høye temperatur endrer aroma og smakskvaliteten.

Krydder er følsomme for lys, fuktighet og varme, og deres egenskaper kan lett endres. Oppbevar dem i tett lukkede glasskrukker, vekk fra kilder til fuktighet og lys.

Pure Natura er et selskap som lanserte sin virksomhet på produksjon og standardisering av tradisjonelle produkter basert på sin lagets mangeårige erfaring, kompetanse, og ønsket om å skape. Deres produkter spinner rundt Middelhavskosten, og mer spesifikt, det kretiske kostholdet som startet det hele.

Selskapet er basert i Heraklion på Kreta, og dets filosofi er å produsere og markedsføre et bredt utvalg av tradisjonelle kretiske varer. Med premium kvalitet, overlegen smak og næringsverdi på sine produkter, er Pure Natura en verdig ambassadør for Kretas mattradisjoner.

Pure Natura har etablert et banebrytende produksjonsanlegg hvor de behandler og pakker et bredt utvalg av tradisjonelle produkter produsert rundt landet på Kreta. Urter, krydder og et utvalg av klassiske eller aromatiske jomfru olivenoljer er bare noen av produktene i Pure Naturas sortiment.

Ingredienser
Tørket lavendel

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Liknende produkter