Fedon Glutenfri Müsli 325 g

165 Sales

NYHET!
Endelig en sunn og smakfull frokostblanding med lav GI

Varenummer: 1034 Kategorier: , Stikkord: , , ,

kr 69

På lager

Beskrivelse

Utfordringen med de glutenfrie produktene som finnes i hylla i dag er ofte at de inneholder høyt nivå av stivelse og sukker.
Man må derfor velge – spise glutenfritt eller spise sunt. Nå slipper man dette valget, for Fedon Glutenfri Müsli er både smakfull og veldig sunn.

Fedon Glutenfri Müsli er fullproppet av proteiner og fiber, inneholder kun vegetabilsk fett fra fullkorn, soyabønner og frø. Karbohydratinnholdet er betydelig redusert og proteininnholdet økt sett i forhold til vanlig frokostblanding.
En unik sammensetning som gir deg god og varig metthet, mer stabilt blodsukker og bedre fordøyelse.

Korn er frukt fra gressarter som dyrkes for å kunne benyttes som føde for mennesker og dyr. Menneskene har dyrket korn siden steinalderen og vi dyrker korn av forskjellige sorter over hele verden.

Kornet er bygget opp av karbohydrater, proteiner og fett. Utover det inneholder kornet også vitaminer og mineraler. Innholdet av de ulike næringsemnene varierer mellom de ulike kornartene, innen arten, mellom sortene og påvirkes av klima og jordsmonn.

Botanisk sett er korn en egen frukttype. En type nøttefrukt hvor frøskallet er vokst sammen med fruktveggen. Denne frukttypen kalles også skallfrukt. Frukttypen finnes kun innen gressfamilien.

Kornsorter og kornprodukter kalles gjerne Cerealier, som er latin og stammer fra korngudinnen Ceres.

Fedon er varemerket for en serie matvarer utviklet av Fedon Lindberg.

Alle matvarene i Fedon-serien er nøye gjennomtenkt slik at de kan inngå som en del av  et sunt middelhavskosthold. De har færre karbohydrater (sukker og stivelse), mer protein og mer fiber og inneholder plantefett fra oliven, frø, nøtter og hele gryn.

Dr. Fedon Lindbergs arbeid bidrar til et bedre kosthold i Norge. Jo flere sunne produkter på markedet, jo større er muligheten til å bedre befolkningens helsetilstand. I en hektisk hverdag trenger mange raske løsninger og dagens tilbud av reell sunn ”ferdigmat” i handelen er dessverre fortsatt veldig begrenset.

Ingredienser
Soyaflak
Soyagrits
Sesamfrø
Solsikkefrø
Gresskarfrø
Betefiber
Havregryn (glutenfri)
Jordbær (3%)
Bringebær (3%)
NæringsinnholdPer 100g
kJ1700
kcal410
Fett19 g
- hvorav
mettet1,5 g
Karbohydrater22 g
- hvorav
sukkerarter5,9 g
Fiber10,3 g
Protein24,2 g
Salt0,03 g

Relaterte oppskrifter

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Liknende produkter