FiberFin_400_g

Fiberfin 400 gram

Glutenfri meltilsetning med hele 60% fiber

Varenummer: 4137 Kategorier: , Stikkord: ,

kr 115

På lager

Produktbeskrivelse

FiberFin er en helt hvit, glutenfri meltilsetning med hele 60% fiber. FiberFin inneholder resistent stivelse, et spesielt gunstig fiber med godt dokumenterte helsefordeler. Det som gjør resistent stivelse annerledes enn andre fibertyper, er den sterke effekten det har på generell helse og vektkontroll. Ikke bare øker det kroppens evne til å forbrenne fett, det fyller også opp magen og reduserer sultfølelsen. Studier viser videre at resistent stivelse gir mer stabilt blodsukker, er godt for immunforsvaret og til og med kan redusere risikoen for hjerte- og karsykdommer, diabetes og enkelte krefttyper.

FiberFin kan tilsettes i smoothies, vafler, boller, rundstykker, pizza osv. for å øke fiberinnholdet uten at smaken endres. Gir lavere GI og økt metthetsfølelse.

 

  • Øker fettforbrenningen
  • Holder deg mett lenger
  • Styrker immunforsvaret
  • Gir en sunn og god fordøyelse
  • Bidrar til et jevnere blodsukker- og energinivå
  • Glutenfri

 

Spis fine karbohydrater og minimer den negative effekten

Bakverk med fint hvetemel er ikke så gunstig for kroppen. Det fine hvetemelet gir en uønsket høy blodsukkerstigning og påfølgende svingninger. Hva om du kan gjøre «finbakst» sunnere uten å endre smaken? Med FiberFin er dette superenkelt! Ved å tilsette en liten mengde FiberFin, øker du fiberinnholdet og senker dermed blodsukkerbelastningen (GI) i bakverk som boller, pizzabunn, pannekaker, vafler og kaker. Det lyse, finmalte fibertilskuddet lar smak, konsistens og utseende på bakverk være uforandret, mens fiberinnholdet skyter i været. Én spiseskje FiberFin gir like mye fiber som 1 dl grovt mel. Derfor trenger du bare en liten mengde for å gjøre maten sunnere:

Sunnere boller: Bytt ut 20 % av melet i hveteboller, og fiberinnholdet i én bolle blir høyere enn i en grovbrødskive.

Sunnere pannekaker: Tilsett ½ dl FiberFin i pannekakerøren, og røren vil inneholde ca 4 ganger så mye fiber som pannekaker laget med bare fint mel.

Sunnere pizzadeig: Bytt ut 10 % av melet i en pizzaoppskrift, og fiberinnholdet blir like høyt som i grovbrød. I tillegg blir deigen lettere å jobbe med, og pizzabunnen blir lettere sprø.

Funksjonell Mat AS ble stiftet i 2007. Deres mål er å tilby innovative produkter som gjør det enklere å leve sunt.

Alle deres produkter er basert på naturlige ingredienser og er utviklet av dem. Etterspørselen etter produktene deres har økt enormt, og de er nå representert i de fleste land i Europa.

NæringsinnholdPer 100 gram
Energi:1007 kJ/244 kcal
Fett:0 g
Karbohydrat:31 g
-herav sukkerarter0 g
Kostfiber:60 g
Protein:0 g

Tilleggsinformasjon

Vekt 0.4 kg

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Liknende produkter