Lizi’s Granola m. Belgisk sjokolade 400 g

137 Sales

Nydelig frokostblanding, med lav glykemisk belastning!

Varenummer: 4030 Kategorier: , Stikkord: ,

kr 59

På lager

Beskrivelse

Alle Lizi’s Granola-produkter er spesielt utviklet for å gi lav glykemisk belastning. Det betyr at, i motsetning til mange frokostblandinger, frigjøres energien langsomt og gir deg en mer varig metthetsfølelse. En porsjon (50 g) bør holde deg gående frem til lunsj.

Ny forskning har funnet ut at mørk sjokolade er veldig bra for deg. Den inneholder polyfenoler og, mer spesifikt, flavenoler, som kan bidra til å opprettholde et sunt blodtrykk og fremme hjertehelse.

Så hvilken bedre grunn trenger du for å fråtse med litt luksus til frokost? Lizi’s Granola med belgisk sjokolade kan også kombineres med yoghurt eller iskrem og friske bær og frukter for en lettvint dessert mot slutten av dagen.

Allergener: Inneholder nøtter og soya. Produsert ved et anlegg som håndterer peanøtter og sesamfrø. Havregrynene som brukes i dette produktet, kan inneholde spor av hvete.

Egnet for vegetarianere og veganer.

Korn er frukt fra gressarter som dyrkes for å kunne benyttes som føde for mennesker og dyr. Menneskene har dyrket korn siden steinalderen og vi dyrker korn av forskjellige sorter over hele verden.

Kornet er bygget opp av karbohydrater, proteiner og fett. Utover det inneholder kornet også vitaminer og mineraler. Innholdet av de ulike næringsemnene varierer mellom de ulike kornartene, innen arten, mellom sortene og påvirkes av klima og jordsmonn.

Botanisk sett er korn en egen frukttype. En type nøttefrukt hvor frøskallet er vokst sammen med fruktveggen. Denne frukttypen kalles også skallfrukt. Frukttypen finnes kun innen gressfamilien.

Kornsorter og kornprodukter kalles gjerne Cerealier, som er latin og stammer fra korngudinnen Ceres.

GoodCarb Food Company byr på ingredienser for en sunn livsstil, takket være grunnleggerne Dr Mick Shaw og hans kone Lizi. De er ekte “foodies” med en solid bakgrunn i både økologisk landbruk og vitenskap.

De etablerte selskapet i 2003 med sikte på å kombinere sin livslange kjærlighet til mat med deres erfaring og kunnskap innen jordbruk, mat og vitenskap.

Ideen var å fremme følelsen av velvære indusert av god mat uten å skape de kunstige blodsukkersvingningene som man utsettes for i så mye av maten vi spiser i dag.

Som Mick selv sier: “Det tar millioner av år for våre organer å utvikle seg, og vi er rett og slett ikke laget for å spise de svært raffinerte karbohydratene som utgjør hoveddelen av mange folks kosthold i dag”.

Ingredienser
Store havregryn
Rapsolje
Kokosmasse
Fruktose
Oligofruktose
Mørk belgisk sjokolade (5 %)
Kakaopulver
Cashewnøtter
Mandelflak
Gresskarfrø
Solsikkefrø
Gylne linfrø
Ristede hasselnøtter
Valnøtter
Kakaoekstrakt
Vaniljesmak
1
Mørk belgisk sjokolade inneholder:
Kakaomasse
Sukker
Fettredusert kakaopulver
Emulgator: soyalecitin
1
Allergener:
Nøtter og soya
(Produsert ved et anlegg som håndterer peanøtter og sesamfrø. Havregrynene som brukes i dette produktet, kan inneholde spor av hvete)
NæringsinnholdPer 100gPer porsjon (50g)
kJ2 0331 016
kcal487234
Fett28,7 g14,4 g
- hvorav
mettet8,1 g4,1 g
en umettet11,7 g5,9 g
flerumettet8 g4 g
Karbohydrater45 g22,5 g
- hvorav sukkerarter11,2 g5,6 g
Fiber13 g6,5 g
- hvorav oligofruktose4,9 g2,5 g
Protein10,7 g5,4 g
Sodium0,017 g0,008 g

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Liknende produkter