Lizi’s Granola m. eple og kanel 400 g

Nydelig frokostblanding, med lav glykemisk belastning!

Varenummer: 4031 Kategorier: , Stikkord: ,

kr 59

Tomt på lager

Beskrivelse

Alle Lizi’s Granola-produkter er spesielt utviklet for å gi lav glykemisk belastning. Det betyr at, i motsetning til mange frokostblandinger, frigjøres energien langsomt og gir deg en mer varig metthetsfølelse. En porsjon (50 g) bør holde deg gående frem til lunsj.

Det er lett å elske Lizi’s Granola med eple & kanel – men så er det også lett å elske epler. Epler er også bra for deg, og hjelper både hjertet, fordøyelsessystemet og blodsukkeret. Kanel er også en tradisjonell ingrediens som bidrar med blodsukkerkontroll.

Lizi’s Granola med eple & kanel er en god måte å starte dagen din på. Hell over skummet melk eller yoghurt, og kjør på!

Allergener: Inneholder nøtter og soya. Produsert ved et anlegg som håndterer peanøtter og sesamfrø. Havregrynene som brukes i dette produktet, kan inneholde spor av hvete.

Egnet for vegetarianere og veganer.

Korn er frukt fra gressarter som dyrkes for å kunne benyttes som føde for mennesker og dyr. Menneskene har dyrket korn siden steinalderen og vi dyrker korn av forskjellige sorter over hele verden.

Kornet er bygget opp av karbohydrater, proteiner og fett. Utover det inneholder kornet også vitaminer og mineraler. Innholdet av de ulike næringsemnene varierer mellom de ulike kornartene, innen arten, mellom sortene og påvirkes av klima og jordsmonn.

Botanisk sett er korn en egen frukttype. En type nøttefrukt hvor frøskallet er vokst sammen med fruktveggen. Denne frukttypen kalles også skallfrukt. Frukttypen finnes kun innen gressfamilien.

Kornsorter og kornprodukter kalles gjerne Cerealier, som er latin og stammer fra korngudinnen Ceres.

GoodCarb Food Company byr på ingredienser for en sunn livsstil, takket være grunnleggerne Dr Mick Shaw og hans kone Lizi. De er ekte “foodies” med en solid bakgrunn i både økologisk landbruk og vitenskap.

De etablerte selskapet i 2003 med sikte på å kombinere sin livslange kjærlighet til mat med deres erfaring og kunnskap innen jordbruk, mat og vitenskap.

Ideen var å fremme følelsen av velvære indusert av god mat uten å skape de kunstige blodsukkersvingningene som man utsettes for i så mye av maten vi spiser i dag.

Som Mick selv sier: “Det tar millioner av år for våre organer å utvikle seg, og vi er rett og slett ikke laget for å spise de svært raffinerte karbohydratene som utgjør hoveddelen av mange folks kosthold i dag”.

Ingredienser
Store havregryn
Konsentrat av eplejuice
Rapsolje
Kokosmasse
Oligofruktose
Lufttørkede epleflak (3 %)
Mandler
Cashewnøtter
Solsikkefrø
Gylne linfrø
Ristede hasselnøtter
Valnøtter
Ekstrakt fra rosmarin og grønn te
Eplearoma
Kanel
1
Allergener:
Nøtter og soya
(Produsert ved et anlegg som håndterer peanøtter og sesamfrø. Havregrynene som brukes i dette produktet, kan inneholde spor av hvete)
NæringsinnholdPer 100gPer porsjon (50g)
kJ1990995
kcal476238
Fett25,6 g12,8 g
- hvorav
mettet6,4 g3,2 g
en umettet10,5 g5,3 g
flerumettet7,7 g3,9 g
Karbohydrater50,6 g25,3 g
- hvorav sukkerarter19,1 g9,6 g
Fiber11,6 g5,8 g
- hvorav oligafruktose2,9 g1,5 g
Protein9,9 g5 g
Sodium0,032 g0,016 g

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Liknende produkter