Ingredienser

Ca 6-7 dl blåbær
1,5 dl Fibersirup klar
Ca 2,5 dl gresk yoghurt, naturell
1 ss sitronsaft, friskpresset
1 pakke Fedon proteinkjeks

Blåbær verrine med Fedon proteinkjeks

30 min Lett

Med en deilige dose sirup, tykk gresk yoghurt og friske bær, vil denne enkle og elegante fristelsen raskt bli en favoritt. Den er proteinrik, helt uten sukker og smaker fantastisk!

Vel bekomme!

Vi har brukt blåbær i denne oppskrifter, men du kan gjerne bruke andre friske norske bær.

6 porsjoner

Slik gjør du:

  1. Kok opp halvparten av blåbærene sammen med 1 dl sirup i en stor kjele over middels varme, rør om av og til inntil blåbærene har blitt jevnet, 3-8 minutter. Avkjøl over isbad, rør om av og til.

  2. Bland yoghurten med resten av sirupen i en bolle.

  3. Rør så inn sitronsaften pluss resten av blåbærene i den avkjølte blåbærsirupen.

  4. Brekk kjeksen i grove biter.

  5. Finn frem seks glass og fyll på 2 spiseskjeer av blåbærsirupen. Fortsett så med halvparten av kjeksbitene, og halvparten av yoghurten. Gjenta lagvis påfyll av blåbærsirup, kjeks og yoghurt. Server umiddelbart og nyt!