Ingredienser

8 skiver løk
1 ts Fedon Smartsweet
1½ liter bladsalat, blandet
2 stk eple
½ dl Jarlsberg ost
1 ss vann
1 ss hvit balsamico eddik
1 ts olivenolje, kaldpresset
2 ts linfrøolje, kaldpresset
¼ ts salt, natriumredusert
¼ ts pepper, malt

Blandet salat med grillet løk, eple og jarlsbergost

30 min Lett

Prøv denne spennende salaten som tilbehør. Passer som forrett, på et tapasbord eller som tilbehør til mage kjøtt og fiskeretter.

4 porsjoner

 

 

Slik gjør du:

  1. Sett en smørefri stekepanne behandlet med formspray på middels varm plate. Legg fire løkskiver pent fordelt i pannen, og strø ½ ts Smartsweet over. Sauter 4 minutter på hver side, eller til løken er gyllenbrun. Tørk av pannen, og gjenta prosedyren med resten av løkskivene og ½ ts Smartsweet.

  2. Bland sammen bladsalat, eple og ost. Rør sammen vann, eddik, olje(r), salt og pepper, hell blandingen over salatingrediensene, og bland det hele. Fordel salaten på fire tallerkener og legg en løkskive på toppen av hver