Ingredienser
3 '- eggeplommer
2 - egg
3 dl kremfløte
1 beger Kremost naturell, mager
100 g Fedon Smartsweet
1 halv ts kanel
Kanelis med marinerte bær
Denne deilige desserten lages som isparfait.
Slik gjør du:
-
Pisk kremen stiv og sett den i kjøleskapet. Egg og eggeplommer, sammen med Smartsweet piskes til eggedosis og kanelen blandes inn. Rør kremosten myk og bland den med den piskede kremen. Bland kremen forsiktig sammen med eggedosisen.
-
Den beste krokanen synes jeg du får ved å knuse brente mandler, Til denne porsjonen vil ca. 1 dl med brente mandler være passe. Du kan også sløyfe krokanen eller bare bruke hakkede nøtter. Bland nøttene inn i eggedosisen.
-
Hell røren i former som er kledd med plastfolie. Dekk til med mer plast og sett isen i fryser. Etter seks timer er isen klar til servering.
-
Ta isen ut 10 – 15 minutter før servering. Server gjerne isen sammen med marinerte eller friske bær og en god fruktsaus søtet med SmartSweet.