Ingredienser

3 stk eggehviter
150 g kokosmasse
3 ss Sukrin Gold
50 g Finesse Bakesukker

Kokosmakroner

30 min Lett

Superenkle tradisjonskaker med lav GI. Oppskriften gir 12 makroner, så her er det bare å doble – for disse går unna!

Følg nøye med under steketiden at de ikke blir for mørke i fargen.

Oppskriften er lånt fra Funksjonell Mat.

Slik gjør du:

  1. Bland alle ingrediensene i en kjele, og varm opp på medium varme. Massen skal ikke koke, men holdes varm i ca. 10 minutter, til alt er smeltet godt sammen.

  2. Form små topper ved hjelp av to skjeer, eller bruk fuktige hender. Legg dem på en stekeplate med bakepapir.

  3. Stek midt i ovnen i ca. 10 - 15 minutter på 175 grader. Avkjøl før servering slik at makronene får satt seg.

  4. Tips: Du kan også smelte sjokolade i vannbad eller mikrobølgeovn, og dyppe bunnen av makronene i den smeltede sjokoladen.