Fedon.no - logo

Skorper med tomat og feta

10 min
Lett

KATEGORI:

Dette er en greskinspirert rett som tradisjonelt brukes som en forrett eller kveldsmat. Vi har byttet ut den lyse kavringen med Fedon fullkornskorper og du kan selvsagt bruke det pålegget du liker best, men vi anbefaler likevel her saftig fetaost, kaldpresset olivenolje og søte tomater.

God fornøyelse!

Dette trenger du:

  • 3-4 - Fedon Fullkornskorper
  • 1 stor eller 2 små - tomater
  • 100 g fetaost
  • 1 ss olivenolje, økologisk
  • 1 ts oregano, frisk, hakket
  • eller - oregano, tørket
  • 1 klype havsalt

Slik gjør du:

  • 1Smuldre fetaosten og legg i en skål.
  • 2Del tomatene i to og fjern mesteparten av frømassen.
  • 3Grovhakk så tomatene og legg de i en skål sammen med olivenolje, salt og oregano.
  • 4Dander fetaost og tomatene på skorpene.
  • 5Pynt med frisk urter og server som de er, eller sammen med fenalår eller spekeskinke.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone