Ingredienser

1 ts olivenolje, ekstra jomfru
1 og en halv dl løk, i tynne ringer
1 og en halv dl paprika, i biter
1 fedd hvitløk, presset
2 og en halv dl tomat, hakket
1 ss kapers
1 kvart ts spisskummen, malt
- pepper, nykvernet
1 klype havsalt
2 fileter(200 g) - torsk
eller annen hvit fisk - -

Torsk piccata

20 min Lett

En nydelig fiskerett du lager på en, to, tre. Perfekt middag for deg som er på diett! Bra med protein, lite kalorier og fri for typiske allergener. Kjempegodt!

2 porsjoner

Næringsinnhold per porsjon: GB 0,6, Protein 32,1 g, Karbohydrat 9,6 g, Fett 4 g(hvorav mettet 0,6 g), Fiber 2,4 g

 

Slik gjør du:

  1. Varm olje i en stor smørefri stekepanne over middels varme. Tilsett løk, paprika og hvitløk og sauter i 2 min. Ha i tomat, kapers og krydder og la surre 5 min over middels varme. Rør av og til.

  2. Legg i fiskefiletene og øs sausen over. Legg på lokk og la surre videre 10 min eller til fisken deler seg i flak ved testing med gaffel. Sever med litt frisk bladpersille.