Ekstra jomfru olivenolje med oregano 250 ml

22 Sales

Kretisk ekstra jomfru olivenolje med særpreget smak av håndplukket oregano fra Kretas landskap.

kr 109

Tomt på lager

Beskrivelse

Pure Naturas ekstra jomfru olivenolje krydret med røde chilipepper er av førsteklasses kvalitet, som man kan forvente fra olivenolje fra Kreta. Tradisjonelle dyrkingsmetoder som respekterer innhøstingen og miljø; oliven som er nøye håndplukket på riktig tidspunkt i deres modningsprosess; utpakking av olivenolje på samme dag olivenene høstes; utvinning ved hjelp av kaldpressing; og lagring under ideelle, strengt overvåkede forhold, sikrer at «Pure Natura» ekstra jomfru olivenolje besitter sensoriske egenskaper som garanterer førsteklasses kvalitet med alle de ernæringsmessige kvaliteter fra oliven intakt.

Oregano, håndplukket fra landlige Kreta, gir en berusende ekstra smak og duft til denne ekstra jomfru olivenoljen fra Pure Natura. Oregano er en middelhavs-urt som vokser overalt i Hellas og har en innbydende balsamico aroma. I tillegg til å legge smak og aroma til matretter, innehar Oregano også viktige antibiotiske, antibakterielle og antioksiderende egenskaper.

Perfekt til friske, grønne salater, greske salater og dampede grønnsaker.

Autentisk gresk jomfru olivenolje har vært kjent for sin ernæringsmessig verdi siden antikken i Hellas. Homer hadde kalt det «flytende gull» og Hippokrates hadde hyllet den som «den store healer». 

Det var den grunnleggende ernæringsmessige ingrediens i hverdagskosten til de gamle grekerne. Ikke mye har endret seg siden da. Virgin olivenolje har fortsatt den viktigste rollen i gresk ernæring, og er en verdig talsmann for Middelhavskosten. 

Extra Virgin Olive Oil er ren naturlig olivenoljeuten industriell foredlingDen har en sterk, fruktig smak og en aroma av ferske innsamlede oliven. Det kan ha en behagelig bitter smak og også opprette en kort brennende følelse i halsen.

Gitt det faktum at 75% av olivenolje produsert i Hellas er ekstra virgin rangerer Hellas øverst i verden i ekstra virgin olivenolje (begrepet«ekstra virgin«, står for den høyeste kvalitet olivenolje), mens landet er det tredje største olivenoljeproduserende land i verden.

Extra Virgin Olive Oil er beskrevet som å være nesten fri for syre, uttrykt som oljesyre og som ikke overstiger 0, 8%. Surhet er en av de viktigste kriteriene for olivenoljens kvalitet; desto lavere syrenivå, desto bedre kvalitet på olivenoljen.

Pure Natura er et selskap som lanserte sin virksomhet på produksjon og standardisering av tradisjonelle produkter basert på sin lagets mangeårige erfaring, kompetanse, og ønsket om å skape. Deres produkter spinner rundt Middelhavskosten, og mer spesifikt, det kretiske kostholdet som startet det hele.

Selskapet er basert i Heraklion på Kreta, og dets filosofi er å produsere og markedsføre et bredt utvalg av tradisjonelle kretiske varer. Med premium kvalitet, overlegen smak og næringsverdi på sine produkter, er Pure Natura en verdig ambassadør for Kretas mattradisjoner.

Pure Natura har etablert et banebrytende produksjonsanlegg hvor de behandler og pakker et bredt utvalg av tradisjonelle produkter produsert rundt landet på Kreta. Urter, krydder og et utvalg av klassiske eller aromatiske jomfru olivenoljer er bare noen av produktene i Pure Naturas sortiment.

Ingredienser
Ekstra jomfru olivenolje, gresk oregano
Nærings- innholdPer 100ml
kJ3 487
kcal833
Fett93,3 g
- hvorav
mettet13,3 g
enumettet73,3 g
flerumettet6,6 g
Karbohydrater0 g
Fiber0 g
Protein0 g

Relaterte oppskrifter

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Liknende produkter