På salg!

Grønne oliven fylt m/mandel 240 g

29 Sales

Deilige grønne oliven fylt med skrelte mandler!

Økologisk, fra “Rovies”

Varenummer: 4049 Kategori: Stikkord: , , , ,

kr 48 kr 24

Kun 7 på lager

Beskrivelse

Roviesolivenlund, med mer enn 100 års historie, er beskyttet fra den sterke nordavindenmen utsatt for sjøbrisen fra Eviangulfen. Dette gir perfekte forhold for dyrking av disse utmerkede kvalitetsoliven.

Rovies grønne oliven er de største variantene i mangfoldet av oliven kjent som “Konservoelia of Rovies area”. Her tilbys store oliven som er samlet inn relativt tidlig. De modnes så i saltlake basert på den tradisjonelle oppskriften, som gir frukten sitt friske kjøtt og unike smak.

Fylt med forvellede mandler er de ideelle som en forrett eller som tilbehør til salater, pastasalater, belgfruktsalater og mye mer. Skjær dem og legg dem til dine kanapeer en virkelig godbit for dine gjester!

Oliven anses å være en av de viktigste fruktene fra Middelhavsområdet og ingrediensene i Middelhavskosten. Oliventreet er i seg selv ansett som et symbol på fred og ro, fruktbarhet og gjenfødelse – en guds gave til mennesket!

Oliventrær har vært ærefryktinngytende siden antikken som motstandsdyktig mot tørke. Nye knopper dukker opp fra de uttørkede trestammer, og trærne er dermed gjenfødt.

I Hellas er det flere varianter av spiselige oliven, hovedsakelig representert ved Kalamataoliven, Amfissaoliven og krøllete Throumbaoliven fra øya Thasos. Fargen på oliven (grønn, violettbrun eller svart) varierer, avhengig av hvor moden frukten er.

Oliven har helsefremmende og antioksidantiske egenskaper, da de er rike på fiber, mineraler, enumettet fett og vitamin E.

Agricultural Cooperative of Rovies ble grunnlagt i 1981 og engasjerer seg i innsamling, bearbeiding, pakking og markedsføring av bordoliven produsert av olivenlunder i Rovies i Evia.

Rovies’ olivenlund, med mer enn 100 års historie, strekker seg fra kysten opp til foten av de omkringliggende fjellene og dekker et areal på 3500 dekar med 70.000 oliventrær.

I dag har Cooperative 130 medlemmer hvis filosofi er å produsere og lansere et naturlig økologisk produkt, behandlet etter naturlige, tradisjonelle metoder, og som dermed bevarer alle de iboende naturlige egenskapene produktet har.

Ingredienser
Grønne oliven
Forvellede mandler
Vann
Salt
Syreregulator (lactic acid)
1
Allergener:
Mandler
NæringsinnholdPer 100g
kJ908,5
kcal217
Fett20,8 g
- hvorav mettet2,9 g
Karbohydrater1,4 g
- hvorav sukkerarter<0,5 g
Protein3,8 g
Salt4,5 g

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Liknende produkter