På salg!

Persille 30 g

59 Sales

Tørket, dyrket persille

Fra «Pure Natura»

Varenummer: 4079 Kategorier: , Stikkord: , , ,

kr 29 kr 15

Tomt på lager

Beskrivelse

Persille er en flerårig plante som vokser over hele Middelhavet.

Dens diskret smak og lyse aroma gjør det lett å kombinere persille med svært mange retter. Nyt den i risotto og pasta, i omeletter og salater,med kjøtt og poteter.

Krydder er tørkede deler av planter som inneholder sterke smaker og dufter, og brukes for å sette ekstra smak og aroma til maten. De tilsettes vanligvis mot slutten av kokeprosessen for å unngå at høye temperatur endrer aroma og smakskvaliteten.

Krydder er følsomme for lys, fuktighet og varme, og deres egenskaper kan lett endres. Oppbevar dem i tett lukkede glasskrukker, vekk fra kilder til fuktighet og lys.

D. & M. Demokrates Kavvalos

En familiebedrift med base i regionen Rethymnon på Kreta, fortsetter den kretiske tradisjonen med å samle urter fra den rike floraen i mount Psiloritis, men også ved å dyrke dem på deres private eiendom.

Målet til Kavvalos-familien er å gjøre moderne forbrukere kjent med den fantastiske verden av kretiske urter og det kretiske kosthold. De tar oss med på en fantastisk reise i ulike smaker og aromaer.

Alle produktene er pakket i miljøvennlig emballasje, med bruk av moderne maskiner og i henhold til de moderne kvalitetssikrings regler.

Ingredienser
Persille, tørket

Relaterte oppskrifter

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Liknende produkter