På salg!

Timian 40 g - Økologisk

22 Sales

Tørket, økologisk dyrket timian!

Fra «Pure Natura»

Varenummer: 4082 Kategorier: , Stikkord: , , , ,

kr 39 kr 19

Kun 3 på lager

Beskrivelse

Timian er en viltvoksende plante fra Middelhavet, med nydelig lukt og en intens, pikant smak.

Dryss litt timian over revet fetaost med litt olivenolje, og server på ristet, hjemmelaget brød. Bruk den også i pasta, paier, kjøttboller og sauser.

Krydder er tørkede deler av planter som inneholder sterke smaker og dufter, og brukes for å sette ekstra smak og aroma til maten. De tilsettes vanligvis mot slutten av kokeprosessen for å unngå at høye temperatur endrer aroma og smakskvaliteten.

Krydder er følsomme for lys, fuktighet og varme, og deres egenskaper kan lett endres. Oppbevar dem i tett lukkede glasskrukker, vekk fra kilder til fuktighet og lys.

Pure Natura er et selskap som lanserte sin virksomhet på produksjon og standardisering av tradisjonelle produkter basert på sin lagets mangeårige erfaring, kompetanse, og ønsket om å skape. Deres produkter spinner rundt Middelhavskosten, og mer spesifikt, det kretiske kostholdet som startet det hele.

Selskapet er basert i Heraklion på Kreta, og dets filosofi er å produsere og markedsføre et bredt utvalg av tradisjonelle kretiske varer. Med premium kvalitet, overlegen smak og næringsverdi på sine produkter, er Pure Natura en verdig ambassadør for Kretas mattradisjoner.

Pure Natura har etablert et banebrytende produksjonsanlegg hvor de behandler og pakker et bredt utvalg av tradisjonelle produkter produsert rundt landet på Kreta. Urter, krydder og et utvalg av klassiske eller aromatiske jomfru olivenoljer er bare noen av produktene i Pure Naturas sortiment.

Nærings- innholdPer 100 g (tørr)Per porsjon (tilberedt)NæringsinnholdEnergi %
kJ18101040Energi100
kcal434250
Fett20g11gFett42
Mattet5,5g2,9g
Enumattet9,6g3,0g
Flerumattet3,3g1,0g
Karbohydrater31g18gkarbohydrater30
Suker4g2,3g
Fiber9g5g
Protein28g17gprotein28
Salt5,3g3,1g
Vann<5%

Relaterte oppskrifter

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Liknende produkter