Fedon.no - logo

Fedon Drop of Life; kanskje verdens sunneste olivenolje!

“Inntak av olivenoljens polyfenoler beskytter blodfettet fra oksidativt stress» EFSA Helsepåstand

Vi tømmer lageret! Prøv vår økologisk kaldpressede olivenolje med helt unike helseegenskaper! Prisvinner! 

Olivenoljen har best før dato: 05.11.19 men i følge produsent er den minst like god og holdbar i 1 år til. Det er uvisst om vi får inn olje fra oliven som innhøstes i 2019 før sommeren 2020.

Fedon Drop of Life er olivenoljens Rolls Royce, utviklet i samarbeid med «The Greek Olive Estate»; Svært velsmakende til mat og med et unikt høyt innhold av polyfenoler (antioksidanter) som gjør at vi også anbefaler den varmt som et daglig kosttilskudd!

Vel bekomme!

  • Prisvinner: Beste olivenolje med mest Polyfenoler (Olympia Awards 2016)
  • 10 ganger mer polyfenoler enn i tradisjonell kaldpresset olivenolje, og 8 x mer enn det som kreves fra EU/EFSA for å utløse helsepåstand om beskyttelse av blodfettstoffer fra oksidasjon,
  • Polyfenoler, olivenoljens antioksidanter, beskytter blodfettstoffer mot oksidering (inflammasjon og harskning av kolesterol i blodet).
  • Velegnet til mat og / eller som daglig kosttilskudd (2 ss pr. dag)!
  • I tillegg til den EFSA godkjente helsepåstanden, har olivenoljens polyfenoler vist å kunne ha positive effekter for: hjertet, hjernen, fordøyelse, benhelse, forebyggin av kreft, økt livslengde, forebygging av diabetes, forebygging av Alzheimers sykdom.