Fedon.no - logo

Slim&Fit diett

Gå ned 1-2 kilo pr. uke!

En gjennomsnittlig kvinne trenger 2000 kcal pr. dag for å opprettholde vekten. En mann trenger tilsvarende 2600 Kcal pr. dag. Legg merke til at det er individuelle variasjoner i energibehov, avhengig av blant annet alder, vekt, høyde og aktivitetsnivå.

Som en tommelfingerregel sier vi at en person trenger rundt 30-40 kcal pr. kg kroppsvekt pr. døgn for å holde vekten stabil. Veier du 70 kg vil du da ifølge denne regelen trenge 2100-2800 Kcal.

For å gå ned 1 kilo i vekt på en uke skal du spise ca. 1 000 færre Kcal enn du «trenger» pr. dag.

Gjør det med Fedon Slim & Fit diett!

Her har vi satt sammen en ukesmeny, der ferdigrettene Fedon Slim & Fit utgjør middagsmåltidene. Fedon Slim & Fit er velsmakende varmretter, spesielt sammensatt for å gi lite karbohydrater og kun ca. 250 Kcal. Rettene er dehydrert og vakuumpakket i poser hos norske DryTech (Real Turmat), og egner seg svært godt både for lagring og til å ta med på reise / tur.

Øvrige måltider i menyen består av andre Fedon-produkter og enkle oppskrifter som også er fattig på kalorier og karbohydrater, men rike på protein. Til sammen gir menyen ca. 1000 kcal pr. dag, som er mindre enn du forbrenner. Høyt proteininnhold gjør at du beholder muskelmassen og bruker energireserver i fettmassen, mens lavt innhold av karbohydrater er gunstig ved at du får lite tilførsel av rask energi (= du bruker av din lagrede energi). Gjennomsnittskvinnen vil da kunne gå ned 1 kilo i vekt på en uke ved å følge menyen, mens gjennomsnittsmannen vil kunne gå ned 1,6 Kilo.

Denne ukesmenyen vil  hjelpe deg med å nå dine mål om en sunn vekt. Hvert måltid er næringsberegnet, så du kan selv tilpasse menyen etter ønske så lenge du ikke øker total mengde kalorier i særlig grad. Du får kjøpt alle Fedon-produktene her i nettbutikken, mens øvrige ingredienser og pålegg kjøpes i matbutikken.

Lykke til!

Kjøp ferdig ukespakke her:

Oppskrifter i ukesmenyen:

Proteinbrød

Saftig og deilig brød rikt på protein og fattig på karbohydrater.
60 min
Lett

Fedon müsli knekkebrød

Enklere blir det ikke! Sunne fettsyrer, proteiner og masse fiber. Disse må du prøve!
60 min
Lett