Fedon GlukoFix 30 x 5g

176 Sales

Reduserer blodsukkerstigning etter inntak av stivelsesholdig mat!

 

Varenummer: 2014 Kategori: Stikkord: , , ,

kr 199

På lager

Beskrivelse

GlukoFix hjelper deg å holde stabilt blodsukker

Ved hjelp av GlukoFix kan du innimellom unne deg et måltid med brød, melbakst, poteter og andre rotgrønnsaker, ris, pasta, frokostblandinger, banan og annen høyglykemisk mat uten stor økning i blodsukkeret.
GlukoFix består av en spesielt vannløselig og helt naturlig fiber(alfa-cyklodekstrin) som bidrar til 55 % lavere blodsukker-økning etter måltider som inneholder stivelse.

Alfa-cyklodekstrin har godkjent EFS-helsepåstand, som sier følgende: Inntak av Alfa-cyklodekstrin som en del av et stivelsesholdig måltid, bidrar til lavere blodsukkerøkning etter måltidet.


Slik bruker du Fedon GlukoFix

– Inntas alene (som fibertilskudd), eller sammen med måltid som inneholder stivelse for å redusere blodsukkerstigning

– Kan strøs over maten eller blandes i drikke eller mat

– 1 pose GlukoFix (5 g) inntas sammen med opptil 50 g stivelse. Det tilsvarer omtrent 125 g brød, 330 g kokt potet eller 190 g kokt pasta eller ris

– GlukoFix kan være et god måte å komme opp i anbefalt fiberinntak på

GlukoFix er bra for alle, også for personer med diabetes. 

 

Litteraturreferanser

Buckley JD, Thorp AA, Murphy KJ and Howe PR, 2006. Dose-dependent inhibition of the post-prandial glycaemic response to a standard carbohydrate meal following incorporation of alpha-cyclodextrin. Annals of Nutrition and Metabolism, 50, 108-114.

Comerford KB, Artiss JD, Jen KL and Karakas SE, 2011. The beneficial effects of alpha-cyclodextrin on blood lipids and weight loss in healthy humans. Obesity (Silver Spring), 19, 1200-1204.

Diamantis I and Bär A, 2002a. Effect of alpha-cyclodextrin on the glycemic index (GI) (II) of starch in human volunteers. Unpublished study protocol.

Diamantis I and Bär A, 2002b. Effect of alpha-cyclodextrin on the glycaemic index (GI) (II) of starch in healthy human volunteers. Unpublished study report.

EFSA Panel on Dietetic Products Nutrition and Allergies (NDA), 2010. Scientific Opinion on the substantiation of health claims related to alpha cyclodextrin and reduction of post prandial glycaemic responses (ID 856, 2926), maintenance or achievement of a normal body weight (ID 2925) pursuant to Article 13(1) of Regulation (EC) No 1924/2006. EFSA Journal, 8(2):1479, 13 pp.

Gentilcore D, Vanis L, Teng JC, Wishart JM, Buckley JD, Rayner CK, Horowitz M and Jones KL, 2011. The oligosaccharide alpha-cyclodextrin has modest effects to slow gastric emptying and modify the glycaemic response to sucrose in healthy older adults. British Journal of Nutrition, 106, 583-587.

Grunberger G, Jen KL and Artiss JD, 2007. The benefits of early intervention in obese diabetic patients with FBCx: a new dietary fibre. Diabetes/Metabolism Research and Reviews, 23, 56-62.

Koukiekolo R, Desseaux V, Moreau Y, Marchis-Mouren G and Santimone M, 2001. Mechanism of porcine pancreatic alpha-amylase. Inhibition of amylose and maltopentaose hydrolysis by alpha-, beta- and gamma-cyclodextrins. European Journal of Biochemistry, 268, 841-848.

Larson SB, Greenwood A, Cascio D, Day J and McPherson A, 1994. Refined molecular structure of pig pancreatic alpha-amylase at 2.1 A resolution. Journal of Molecular Biology, 235, 1560-1584.

Larson SB, Day JS and McPherson A, 2010. X-ray crystallographic analyses of pig pancreatic alpha-amylase with limit dextrin, oligosaccharide, and alpha-cyclodextrin. Biochemistry, 49, 3101-3115.

Li S, Shin HJ, Ding EL and van Dam RM, 2009. Adiponectin levels and risk of type 2 diabetes: a systematic review and meta-analysis. JAMA, 302, 179-188.

Oudjeriouat N, Moreau Y, Santimone M, Svensson B, Marchis-Mouren G and Desseaux V, 2003. On the mechanism of alpha-amylase. European Journal of Biochemistry, 270, 3871-3879.

Fedon er varemerket for en serie matvarer utviklet av Fedon Lindberg.

Alle matvarene i Fedon-serien er nøye gjennomtenkt slik at de kan inngå som en del av  et sunt middelhavskosthold. De har færre karbohydrater (sukker og stivelse), mer protein og mer fiber og inneholder plantefett fra oliven, frø, nøtter og hele gryn.

Dr. Fedon Lindbergs arbeid bidrar til et bedre kosthold i Norge. Jo flere sunne produkter på markedet, jo større er muligheten til å bedre befolkningens helsetilstand. I en hektisk hverdag trenger mange raske løsninger og dagens tilbud av reell sunn ”ferdigmat” i handelen er dessverre fortsatt veldig begrenset.

Ingredienser
Alfa-cyklodextrin
Næringsinnhold
100 % kostfiber

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Liknende produkter