Kanelkapsler 100 kapsler à 500 mg

506 Sales

Daglig tilskudd av kanelkapsler gir en rekke helsefordeler: Reduserer insulin og blodsukker – Reduserer kolesterol og triglyserider – Virker vektreduserende – Sterk antioksidant.

Varenummer: 2008 Kategori:

kr 229

På lager

Beskrivelse

Studier har vist at et daglig inntak av kanel kan redusere insulin og blodsukker med hele 30 %, noe som igjen har en positiv effekt på vekten. Det samme ble vist i forhold til forhøyede blodfettstoffer. Daglig inntak av kanel vil kunne redusere nivåer av blodfettstoffer som LDL kolesterol og triglyserider med opptil 27 %. I tillegg til dette virker også kanel som en sterk antioksidant i kroppen.

Kanel anbefales spesielt til personer med insulinresistens, diabetes 2, høyt kolesterol, overvekt og hjerte/karsykdom. Full effekt forutsetter daglig inntak.

  • -Har garantert svært lavt kumarininnhold (for å unngå skade på lever)
  • -Inneholder pulver av barken fra kassiatreet
  • -Anbefalt daglig dose: 3-4 kapsler

Nutrifood er et Indonesisk selskap med visjon om å inspirerer folk til et mer næringsrikt liv. Grunnlagt i 1979, produserer og markedsfører de høykvalitets helsekostprodukter og -drikker internasjonalt under ledende merkevarer.

Nutrifoods er sertifisert etter de strengeste ISO-krav, og har mottatt en rekke utmerkelser, bl.a. for grønt fokus, produktkvalitet og -sikkerhet og for godt entreprenørskap og internasjonal markedsføring.

Ingredienser
Kanel

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Liknende produkter