Fedon Fusilli 200 g

2754 Sales

Kjempegod pasta som gir varig metthetsfølelse, jevn energi og lav blodsukkerstigning.

Varenummer: 1022 Kategorier: , , Stikkord: ,

kr 59

På lager

Beskrivelse

De aller færreste vet at fullkornpasta og vanlig pasta er ganske like i sammensetning og næringsinnhold. Fedons Fusilli Smartkarbo derimot er noe helt annet.

Fedon Fusilli inneholder 1/3  så mye karbohyrat som fullkornpasta/vanlig pasta, tre ganger så mye protein og nesten ti ganger så mye fiber – men med den ekte italienske smaken vanlig pasta har. Ingen tvil om hvilken pasta du bør velge!

Med Fedon fusilli unngår du store blodsukkersvingninger, får varig metthet og jevn energi.

De fleste forbinder pasta med Italia, men den har faktisk sine røtter i den arabiske matkulturen, før den spredte seg til Hellas – og så Italia. Ordet «pasta» stammer fra gresk, hvor det betyr «deig».

Pasta er også vanligvis er lagd av en deig. Vanligvis av hvete (vanlig hvete eller durumhvete) vann og salt, men kan også være tilsatt andre ingredienser for å gi farge og smak til pastaen, eller andre egenskaper. Pasta av durumhvete har et høyt innhold av protein og karbohydrater, men et lavt innhold av stivelse, og den bidrar til at pastaen ikke kleber etter koking. Pastaen kokes gjerne «al dente» (for tannen), så den gir litt motstand når den tygges.

Pasta finnes i en rekke ulike former og størrelser, og bruksområdene er minst like mangfoldig. Noen serverer med ost, med en saus, til kjøtt, i supper og i paier. Pasta er definitivt en anvendelig og populær rett verden rundt!

Kritikken mot pastaen er at den har et høyt innhold av karbohydrater, og dermed har en høy glykemisk indeks (GI). Dette gir rask blodsukkerstigning, og økt risiko for å utvikle overvekt og diabetes. Her i vår nettbutikk vil derfor du finne sunnere pastavarianter, så du kan nyte pasta med god samvittighet.

 

Fedon er varemerket for en serie matvarer utviklet av Fedon Lindberg.

Alle matvarene i Fedon-serien er nøye gjennomtenkt slik at de kan inngå som en del av  et sunt middelhavskosthold. De har færre karbohydrater (sukker og stivelse), mer protein og mer fiber og inneholder plantefett fra oliven, frø, nøtter og hele gryn.

Dr. Fedon Lindbergs arbeid bidrar til et bedre kosthold i Norge. Jo flere sunne produkter på markedet, jo større er muligheten til å bedre befolkningens helsetilstand. I en hektisk hverdag trenger mange raske løsninger og dagens tilbud av reell sunn ”ferdigmat” i handelen er dessverre fortsatt veldig begrenset.

Ingredienser
Soyaproteinisolat
Eggehvite
Hvetegluten
Hvetemel
Hvetefiber
Guar gum (fortykningsmiddel)
Loppefrøskall (psyllium, fortykningsmiddel)
Vann
NæringsinnholdPer 100g
kJ957
kcal229
Fett1 g
Karbohydrater25 g
Fiber30 g
Protein30 g

Relaterte oppskrifter

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Liknende produkter