Fedon.no - logo
hd videos redtube

Velsmakende, rask ferdigmat med varig metthetsfølelse

Fedon Slim & Fit: Lettvint, sunt og kjempegodt!

Fedon Slim & Fit er våre velsmakende ferdigretter, utviklet i samarbeid med norske Drytech (Real Turmat) med tilpasset næringsinnhold hentet fra friske, norske råvarer.

Holdbarhetsdatoen er satt til september 2019 i henhold til norske lover selv om de er frysetørret og har tilnærmet ubegrenset holdbarhetsdato. Vi tømmer lageret og har kun kylling med hvitløk igjen. Det er ikke planlagt ny produksjon så fyll opp ditt lager nå.

Åpne posen, hell i litt varmt vann, rør om og vent 5 minutter, så har du et fikst ferdig, kjempegodt måltid. Du kan spise rett fra posen eller servere i egen skål med grønnsaker til.

Sunt og balansert næringsinnhold

Våre ferdigretter er sammensatt av friske råvarer med mye proteiner og smak – og lite kalorier, fett og karbohydrater. Produktene er dehydrert ved lav temperatur for å bevare smak og næringsstoffer.

Dette bidrar til et stabilt blodsukker og en god, varig metthetsfølelse. Produktene er også velegnet for deg som vil passe vekten uten at det går på bekostning av smaken.

Mange bruksområder

Lett å like – lett å lage – lett å ta med! Med Fedon Slim & Fit på lager har du alltid et velsmakende, sunt og raskt måltid tilgjengelig til mange anledninger:

Perfekt som lunsj på jobb eller skole – eller som en rask og sunn middag de dagene tiden ikke strekker til. Også perfekt som turmat eller til å ha med på reise da en pose kun veier 60 gram!

  • Kylling og hvitløk (gluten- og laktosefri)

Kjøper du storpakken får du 40 måltider til kun kr. 40 pr. måltid! (stk-pris: kr. 79,-)