Fedon.no - logo

Bli med Fedon på tur til ATHEN i oktober!

Lyst på en ferie utenom det vanlige?

Matkurs, sunn middelhavskost og gode opplevelser

19 – 23. oktober 2017

Bli med Fedon på en spesiell reise i mat og velvære til hans hjemby Athen!

Jeg inviterer deg med til min fødeby, Hellas hovedstad, Athen. I påsken hadde vi 30 entusiastiske deltagere med på tur til Athen, en tur hvor Dr. Fedon Lindberg både var vert og inspirerte deltagerne med sin kunnskap om mat og levesett. Grunnet stor pågang har vi nå gleden av å invitere deg med på en lignende høsttur.

Bli med oss og få fengende foredrag, smakfulle måltider og opplevelser i en utrolig spennende og fargerik hovedstad. Vårhelse er tett knyttet til kosthold og levesett. Min filosofi er at du tar valgene med å sette sammen et balansert kosthold som passer for din helse, din livsstil og din lommebok, samtidig som du koser deg med maten – uten dårlig samvittighet!

Hellas hovedstad, Athen, som i 2017 fikk 2. plass i konkurransen Best European Destination, er verdens mest moderne antikke by med en 3000 år lang historie. Byen er vuggen for både demokrati, filosofi og moderne vitenskap. I dag opplever man her en fascinerende blanding av storslåtte greske byggverk, en moderne storby med en fargerik matkultur, spennende shopping og et pulserende uteliv. Her er kontrastene store og byens arkitektur er en herlig blanding av fordums prakt og moderne design. Og det beste av alt – det meste av bykjernen kan du oppleve til fots!

For mer informasjon og påmelding gå inn på www.norsktur.no/fedon Du kan også ringe Norsk Tur på telefon 38 12 03 35

Telefonen er betjent man-fre 08.30-15.30

 

 

Les mer og bestill her

 

Beste hilsen

 

Fedon

 

 

Følg bloggen min på

Kategori: Innlegg
Publisert 2017-06-11. Endret 2017-06-11
Kontakt oss