Fedon.no - logo
hd videos redtube

Pizza-digg med god samvittighet!

Her får du en oppskrift på supergod og supersunn pizza med parmaskinke og urter! «Hemmeligheten» ligger i bunnen, som er proteinrik, fiberrik og karbohydratfattig. Det betyr økt metthet og stabilt blodsukker. I tillegg er den fri for gluten, hvete, gjær, melk og soya, men full av smak! Du kan selvsagt lage din egen versjon ved å anvende det du måtte ønske av topping!

Årlig fortærer nordmenn 48 millioner pizza, mesteparten dypfryst. Grandiosa alene utgjør 28 millioner solgte pizza per år. Det er i seg selv et interessant og noe særnorsk fenomen, men utvilsomt skyldes det at det er lettvint å putte en frossenpizza i ovnen, med litt ekstra topping, så er middagen reddet. I tillegg er kombinasjonen av en bunn laget med hvetemel (egentlig en loff-variant), ost, tomat og krydder som bidrar med både fett, men ikke minst mye umami smak («kjøttsmak» eller «proteinsmak»), meget lett (for hjernen vår) å like. Ikke minst er denne typen smak noe barn liker og kombinert med lav pris, blir dypfryst pizza kjøpt flittig av barnefamilier, studenter og mange som bor alene. Men hvor sunne er alle ferdigpizzaer?

Prøv å lage denne kjempegode pizzaen, det er både enkelt og smakfullt og ikke minst godt for kroppen og midjen!

Bon Appetit!

Hilsen Fedon

Følg bloggen min på

 

Kategori: Innlegg
Publisert 2016-02-19. Endret 2016-05-19