Søk

close search

Fedon Mage- og Tarmhelse

Fordøyelsesbesvær, luft i magen, smerter i magen/kroppen, halsbrann, lite energi mm. – visste du at disse plagene ofte har en sammenheng med dårlig tarmhelse og nedsatt funksjon et eller flere steder i fordøyelseskanalen?

Du kan være genetisk disponert, men et større og mer vanlig problem er et kosthold basert på næringsfattig, unaturlig og bearbeidet mat som hemmer kroppens egen fordøyelsesfunksjon i form av viktige bakterier og enzymer mm.

Vi har gjennom mange år opparbeidet oss en solid kompetanse innen mage-tarm problematikk. Vi avdekker i mange tilfeller ubalanser i tarmbakteriene, mangel på fordøyelsesenzymer, lav magesyre med matoverfølsomhet og lekk tarm som følge av ubalansene. Adekvat behandling hos oss kan gi deg energien, fordøyelsen og livskvaliteten tilbake.

Vi kan hjelpe deg!

Kontakt oss for:

Tester

Vi samarbeider med Lab1 og tilbyr en rekke tester du ikke får tatt hos din fastlege, for å finne de bakenforliggende årsakene til dine mage-tarm plager.

Disse testene kan blant annet avdekke ubalanse i tarmfloraen, lekk tarm, matoverfølsomhet, sopp, parasitter og bakteriell overvekst i tynntarmen (Sibo).

Anbefaling av tester behovsprøves i hvert enkelt tilfelle under utredning hos oss.

Lurer du på om du har symptomer som du burde utrede nærmere? Prøv våre symptomsjekk selvtester, så får du en umiddelbar indikasjon:

Selvtest symptomer

Hvis du lurer på om du lider av SIBO eller matoverfølsomhet:

Les mer om:

Kontakt oss:

Har du spørsmål, eller ønsker du å bestille en konsultasjon?
Ring oss på telefon 22 92 60 00 (tastevalg 1), eller send oss en e-post til resepsjon@fedon.no.

Du kan også sende inn kontaktskjemaet nederst på siden, så ringer vi til deg snarest mulig.

Mer om tarmhelse

Lepicol

Daglig kosttilskudd for bedre fordøyelse, med pre- og probiotika samt psylliumfiber

MENY