Søk

close search

En stor studie, publisert i det mest anerkjente medisinske tidsskriftet Lancet i desember 2018, viser at intensiv og rask vektreduksjon ved hjelp av VLCD (Very Low Calorie Diet), på engelsk også kalt «Crash Diet», faktisk kan reversere diabetes type 2. Halvparten av deltakerne i studien fikk sin type 2 diabetes reversert, mens resten også oppnådde stor bedring og kunne redusere sin medisinbruk betraktelig! Metoden som ble brukt i studien er til forveksling lik Eurodiet-metoden, som vi har brukt i Norge siden 2002:

  • Bruk av erstatningsmåltider, rike på proteiner, fiber og alle vitaminer og mineraler du trenger og fattig på fett og karbohydrater (Eurodiet har et utvalg på over 50 produkter, som etterligner vanlig mat for å gjøre dietten enklere å gjennomføre).
  • Fire faser: To faser i ketose og to faser med gradvis tilvenning til normalt, sunnere kosthold basert på prinsippene bak den tradisjonelle middelhavskosten.
  • Personlig, medisinsk oppfølging og veiledning. Hjelp til fysiske og mentale endringsprosesser.
  • Oppfølging over tid for å sikre varige resultater og unngå tilbakefall.

Fremtidens diett

Klikk skjermbildet nedenfor og se dokumentaren som ble vist på NRK1 15. januar 2019

Den britiske dokumentaren «Fremtidens diett», som er vist på NRK1, tar utgangspunkt i studien nevnt ovenfor. På nært hold får vi følge fire testpersoner med ulike vektrelaterte helseproblemer (bl.a. diabetes type 2) gjennom en intensiv vektreduksjon med Eurodiet-liknende VLCD.

Dokumentaren gir et svært seriøst og godt innblikk i hva som kreves-, og hva slags helsegevinster man faktisk kan oppnå ved intensiv vektreduksjon.

Er du helseskadelig overvektig anbefaler vi sterkt at du setter av 50 minutter og ser dette programmet og hvordan du potensielt kan snu livet ditt til det bedre i løpet av få måneder.

Bestill en gratis vurdering

Ønsker du å finne ut mer om Eurodiet kan være aktuelt for deg? Bestill en 20 minutters gratis vurdering med en av våre erfarne veiledere, enten på telefon eller ved fremmøte hos oss på klinikken, så får du all informasjonen du trenger.

Ring oss på 22 92 60 00 (tastevalg 1) eller send inn kontaktskjemaet nedenfor så kontakter vi deg.

MENY