Søk

close search

Bli med på Eurodiet-kurs

Om kursene

Et Eurodiet-kurs gir en fullgod Eurodiet-behandling, hvor 4 individuelle konsultasjoner erstattes med gruppesamlinger. Normalt er det 8 – 12 deltakere med i gruppen.

Eurodiet kurs

På gruppesamlingene lærer du mer om de ulike fasene i Eurodiet-metoden, og får inngående kunnskap om middelhavskost (kost i balanse).

Du får kunnskap om fysisk aktivitet og mestringsstrategier, og det jobbes med motivasjonsfaktorer og utfordringer som dukker opp underveis.

Stressmestring og søvn er viktige temaer, og teknikker som tanketrening gjennomgås.

Selvsagt er det også mye fokus på hvilken mat som er bra for kroppen, hvordan mat påvirker hormonene og energinivået vårt, og hvordan vi best kan bygge opp en ny livsstil uten å få hormonelle ubalanser eller utfordre triggerne i oss.

På kurskveldene er det også rom for å diskutere aktuelle temaer, og man velger selv hvor mye man har lyst til å dele om seg selv og sine erfaringer. Veiing gjøres før eller etter gruppesamlingene, og vekten din er ikke et tema for gruppen hvis du ikke selv ønsker å dele.

På de individuelle timene er det fokus på din utvikling, med veiing, gjennomgang av blodprøver og personlig veiledning.

Kursoversikt vår / sommer 2016

Et kurs starter med en individuell konsultasjon en dato før første gruppesamling.

Det må være minst 6 påmeldte deltakere for å gjennomføre et Eurodiet-kurs. Hvis det er færre påmeldte blir deltakerne tilbudt individuelle konsultasjoner.

Nedenfor følger en oversikt over planlagte kurs vår / sommer 2016. Klikk på kurset for å komme til klinikken, med kontaktinformasjon for påmelding.

Kurs Ringvoll mai 2016

Klikk på bildet for å se oppslag i Moss Avis om Eurodiet-kurs ved Ringvollklinikken

Klikk på bildet for å se oppslag i Moss Avis om Eurodiet-kurs ved Ringvollklinikken

MENY