Søk

close search

Vurderer du slankeoperasjon?

Det finnes kanskje en bedre måte!

Slankeoperasjoner kan være siste utvei for noen som virkelig har prøvd alt, så vi skal vokte oss for å si at det er feil. Men det er ikke for alle! Og det er et kostbart og alvorlig inngrep, hvor man også risikerer å betale en høy pris både fysisk og psykisk.

Mulige komplikasjoner og avhengighet til medisiner og tilskudd kan være et resultat, og det er heller ingen garanti for at man oppnår varig lav vekt. Det krever store livsstilsendringer og god, langvarig støtte og oppfølging for å lykkes etter en operasjon! Vi hører stadig oftere om slankeopererte som sliter og som ikke får den hjelp og oppfølging de trenger etter inngrepet. Et resultat kan være depresjon og nye runder med overspising som igjen fører til vektoppgang.

Selv om en slankeoperasjon kan gi rask vektreduksjon, er det selve livsstilsendringen som må til som er den største utfordringen! Etter operasjonen tvinges kroppen inn i et regime med et svært redusert inntak av mat, og det er ikke sikkert at hode og sjel henger med i denne prosessen. Muligheten for trøst via mat er brått blitt tatt fra deg og for enkelte kan det oppleves som svært vanskelig.

Eurodiet er et svært godt alternativ til kirurgi!

Med Eurodiet-metoden går du raskt og effektivt ned i vekt helt uten fysiske inngrep! Personlig oppfølging over tid med fokus på mental mestring hjelper deg til å lykkes med varig livsstilsendring.

Før du bestemmer deg for å la deg operere anbefaler vi sterkt at du vurderer å prøve Eurodiet-metoden først!

  1. Se filmen hvor Fedon forklarer Eurodiet-metoden.
  2. Bestill en uforpliktende gratis vurdering for personlig rådgivning.

Bestill en gratis vurdering

Ønsker du å finne ut mer om Eurodiet kan være aktuelt for deg? Bestill en 20 minutters gratis vurdering med en av våre erfarne veiledere, enten på telefon eller ved fremmøte hos oss på klinikken, så får du all informasjonen du trenger.

Ring oss på 22 92 60 00 (tastevalg 1) eller send inn kontaktskjemaet nedenfor så kontakter vi deg.

Noen suksesshistorier

MENY