Søk

close search

Eurodiet-kurs

Eurodiet kurs

Eurodiet-metoden med 4 gruppesamlinger og 3 individuelle konsultasjoner!

Vektreduksjon med Eurodiet-metoden krever medisinsk oppfølging og veiledning, og stadig flere velger å få dette i form av et Eurodiet-kurs. Her erstattes 4 av behandlingens individuelle konsultasjoner med gruppesamlinger, hvor vi får gått litt mer i dybden på ulike tema så du lærer mer. I tillegg er det alltid godt å være flere som jobber mot det samme målet!

Et Eurodiet-kurs med 4 gruppesamtaler og 3 individuelle konsultasjoner tar ca. 6 måneder, og prisen varierer noe fra klinikk til klinikk (4-5000,-). Hver gruppe består av mellom 6 – 12 kursdeltakere.

Klikk her for mer informasjon, og for å se våre oppsatte Eurodiet-kurs

Vektmestring med tanketrening

Tanketrening

”Forskning viser at underbevisstheten styrer ca 95% av våre tanker og handlinger…..”

De fleste mennesker mangler kunnskap om hvordan de kan endre sine vanetanker og vanehandlinger – det vi kaller våre mønstre. I løpet av kurset/timene vil du lære hvordan du kan endre dårlige mønstre (mønstre som er årsaken til overvekt) til mønstre som legger forholdene til rette for en slank og frisk kropp.

Ugunstige vanetanker og vanehandlinger er svært viktige årsaker i forhold til overvekt. La oss nå se på de ”klassiske” årsakene til at mange er overvektige.

Klikk her for mer informasjon, og for å se våre oppsatte kurs i Tanketrening!

.

MENY