Søk

close search

Personlig tilpasset oppfølging er selve fundamentet i vår behandling, uavhengig av hvilken utfordring du ønsker hjelp med.  Oppfølgingen tuftes på tre hovedelementer, der fysisk aktivitet er ett av disse. Sammen med balansert kost og mestring/motivasjon danner fysisk aktivitet grunnlaget for en sunnere sunn livsstil og god helse. Fysisk aktivitet mer energi og overskudd i hverdagen, økt forbrenning og blir dermed et viktig bidrag til å gjøre ditt vekttap varig!

Regelmessig fysisk aktivitet gir dokumenterte positive helseeffekter fysisk, psykisk og sosialt, og reduserer sykdom og dødelighet generelt. Individuelt tilpasset aktivitet er viktig i behandling av mange tilstander og sykdommer og spiller en vesentlig rolle i rehabilitering etter sykdom og skade.

For lite fysisk aktivitet er i seg selv en risikofaktor for utvikling av en rekke helseplager og sykdommer som bl.a. overvekt og fedme, type 2-diabetes, hjerte- og karsyk-dommer, flere kreftformer og muskel- og skjelettsykdommer.

«Selv om grunnlaget for gode aktivitetsvaner legges i barne- og ungdomsårene, er vi heldigvis trenbare gjennom hele livet!»

Vi hjelper deg
Hos Fedon Helse møter vi deg der du er – vi har fokus på kosthold og trening tilpasset ditt ståsted. Lotte Evenstad er sykepleier og en av våre mest erfarne kostveiledere. I tillegg er hun treningsinstruktør ved Gym Bekkestua, der hun leder sykkel- og treningstimer med fokus på hele kroppen og funksjonell trening for bedre kondisjon og styrke.

Som vår fagansvarlig for trening og fysisk aktivitet, setter hun gjerne sammen et opplegg tilpasset ditt nivå og dine behov. Kom i gang, bestill en inspirerende veiledningstime hos Lotte i dag –  her ved klinikken eller på Skype/telefon!

Treningsprogrammer til hjemmebruk

Styrke - kjernemuskulatur

Styrke - helkropps program

Ønsker du å komme i gang med et sunt kosthold og en aktiv hverdag, ta kontakt med oss her:

MENY