Søk

close search

Dr. Fedon Lindberg

Visste du at du kan redusere risikoen for hjertesykdommer med nesten 70 % bare ved å velge hjertevennlig mat? Eller at mer enn halvparten som blir innlagt med hjerteinfarkt har lavt LDL kolesterol?
Følg hjertet og få med deg Fedons foredrag om hvordan du med enkle grep kan bedre hjertehelsen – og leve godt og lenge! Få praktiske, gjennomførbare hverdagstips som hvilken mat som styrker hjertet – kroppens viktigste muskel – og lær om hvilke andre livsstilsfaktorer som spiller inn.

Hjerte- og karsykdom er den vanligste årsak til tidlig død både blant kvinner og menn. Til tross for den dystre statistikken, er det mye du selv gjøre for å holde deg frisk. Mange av oss har arvet økt hjerterisiko via genene, men det er likevel livsstilen som utløser sykdommen.

Visste du at du har økt risiko for hjerte- og karsykdom pga:

❤ økt blodsukker etter måltider, selv uten å ha diabetes

❤ forstyrret tarmflora

❤ for lite eller dårlig søvn, evt. søvnapné

❤ belastet inneklima (spesielt på soverommet) øker din risiko for hjertesykdom?

❤ økt belastning med tungmetaller (kvikksølv, bly, kadmium)

❤ tannkjøttbetennelse

Alt dette kan man teste og få effektiv behandling for, men det er lite fokus på i det vanlige helsevesen. Det er mye mer enn kolesterol, blodtrykk og røking som avgjør din risiko.

Velkommen til et hyggelig arrangement på Kafé Elling hos Cappelen Damm. Etter foredraget er det satt av tid til spørsmål fra publikum. Det vil være anledning til å kjøpe Fedons siste bok; Mat for hjertet, og om ønskelig få en hyggelig signatur i denne. Dyktige fagfolk fra Fedon Helse vil være til stede og fortelle om tilbudene ved klinikken.

I kafeen er det anledning til å kjøpe seg et glass vin eller andre forfriskninger.

Praktisk info:

Dato:    23. januar 2019

Sted:     Kafé Elling, Cappelen Damm, Akersgata 47-49, Oslo

Tid:        Klokka 18:00 til ca. 20:30

Pris:       Kr 350,-

MENY