Søk

close search

Ønsker du å jobbe med forebygging og behandling av livsstilssykdom?

 

Dr Fedon Lindberg klinikk vokser og vi ser etter en ny lege
Vår tverrfaglige klinikk har verktøy og lang erfaring i å kartlegge sammenheng
mellom livsstil og ulike helseplager. Klinikkens primære behandlingsområder er overvekt/fedme, diabetes, metabolsk syndrom og funksjonelle mage- og tarmplager (f.eks. irritabel tarmsyndrom, SIBO mm). Vi har hjulpet mer enn 15.000 nordmenn på klinikken vår i Oslo siden 2000. For mer info, se: www.fedon.no/klinikk

Arbeidsoppgaver/stillingsprofil
Vi søker en lege som er opptatt av å levere en god opplevelse av vårt totale behandlingstilbud og som evner å gi våre pasienter behandling av høy kvalitet og best mulig service som mulig til enhver tid. Du har interesse innen kosthold og ernæring. Du er strukturert, har mye energi og trives med å ha mange baller i luften. Du ser faglige muligheter og er en god relasjonsbygger. Klinikken drives i privat regi og du bør være resultatorientert og innstilt på en viss grad av kommersiell orientering.

Kandidatprofil
Du har bakgrunn som lege med interesse for/kjennskap til Fedon Lindberg sin behandlingsfilosofi. Kjennskap til- og erfaring med funksjonell medisin er en fordel, men ikke et krav. Vi ser for oss at du har jobbet i minst 4-5 år som lege.

Ønskelige egenskaper
– Positiv innstilling/rett holdning
– Faglig dyktig med relevant medisinsk bakgrunn som lege
– Forretningsteft
– God til å kommunisere muntlig og skriftlig
– Strukturert & resultatorientert
– Fleksibel

Dr. Fedon Lindbergs Klinikk kan tilby deg en utfordrende stilling som selvstendig næringsdrivende i et meget godt miljø med flotte kolleger.
Stillingsandel: Stillingsprosent kan tilpasses behovet, men vi ønsker på sikt at den skal utgjøre minst 60 %

Søknad sendes på mail til resepsjon@fedon.no
Søknadsfrist: snarest

MENY