Søk

close search

Berit Helgesen – Ble kvitt sin diabetes Type 2!

På verdens Diabetesdag, 14. november 2019, forteller Berit Helgesen sin historie i Dagbladet, om hvordan hun nå har blitt helt frisk fra sin Diabetes Type 2 – etter å ha hatt sykdommen i 20 år!

Berit forteller at hun fikk diagnosen diabetes type 2 for ca. 20 år siden. Til å begynne med klarte hun å regulere blodsukkeret med tilpasninger i kostholdet, men etter 5-6 år forverret sykdommen seg og hun måtte begynne på diabetesmedisiner.

Etter hvert som årene gikk ble hun stadig mer trøtt og uopplagt, hun la på seg og var i generelt dårlig form. En morgen da hun gikk på vekta tenkte hun; «Dette går ikke lenger», og skjønte at hun måtte gjøre noe med vekten og livsstilen sin.

Berit Lyktes med å gå ned ca. 10 kilo i vekt på egen hånd men veide fortsatt for mye. Så fikk hun ved en tilfeldighet se en brosjyre om overvektsmetoden Eurodiet som bl.a. tilbys hos Fedon Helse. Med god hjelp fra Eurodiet-metoden og Diabetessykepleier Hege H. Barhaughøgda klarte hun å gå ned ytterligere 20 kilo!

Etter hvert som kiloene forsvant kunne hun trappe ned bruken av diabetesmedisinene – og til slutt kuttet hun dem helt ut!

Helt fantastisk, sier hun om det å være tablettfri – jeg skulle ha gjort dette for mange år siden, men håper nå at min historie kan inspirere yngre overvektige med diabetes.

Klikk for å lese artikkelen (pdf)

DIRECT-studien:

Publisert i det anerkjente tidsskriftet Lancet

  • Studien viser at du kan bli frisk fra diabetes type 2 ved å gå raskt (intensivt) ned i vekt!
  • Sannsynligheten for å bli frisk øker med oppnådd vekttap.
  • Hele 86 % av de som gikk ned 15 kilo eller mer ble kvitt sin diabetes!
  • Metoden som ble benyttet i studien for å oppnå intensiv vektreduksjon kan sammenlignes med vår Eurodiet.

 

Les mer om DIRECT-studien her:

Noe for deg?

Send inn kontaktskjemaet så ringer vi deg snarest mulig for en personlig samtale om muligheter for reversering av din diabetes type 2:

Andre suksesshistorier

Bård Hoksrud

Bård Hoksrud tok tak i egen helse med Eurodiet «Livet mitt har blitt helt annerledes! Alt går [...]