Søk

close search

Se filmen om Eurodiet her:

Interessert? Vi holder jevnlige Eurodiet Informasjonsmøter rundt i landet. Finn et møte nær deg og meld deg på, så kan du lettere vurdere om  Eurodiet er noe for deg. Helt gratis og uforpliktende, naturligvis! (mer om infomøtene).

Meld deg på gratis infomøte:

Andre måter å komme igang på:

Obs!
BMI skal ikke tolkes ukritisk som mål på overvekt, men kun brukes som en indikasjon. Stor muskelmasse vil eksempelvis gi høy BMI uten overvekt.

Loading...
BMI < 18.5 Du er undervektig. 
BMI 18.5 - 24.9 Du har normal vekt 🙂
BMI 25 - 29.9 Du er litt overvektig.
BMI 30 - 34.9 Du er helseskadelig overvektig (fedme grad 1).
BMI 35 - 39.9 Du er helseskadelig overvektig (fedme grad 2).
BMI > 39.9 Du er sykelig overvektig (fedme grad 3).

Eurodiet kan tilbys deg med BMI>30, eller deg med BMI>27 kombinert med overvektsrelaterte helseplager.

Lurer du på om Eurodiet passer for deg? Meld deg på et gratis informasjonsmøte eller bestill en gratis vurdering her på siden, og finn det ut!

Fyll ut og send inn skjemaet nedenfor. Vi kontakter deg snarest for en prat om din overvekt og motivasjon, slik at du lettere kan vurdere om Eurodiet er en egnet metode for deg til å gå ned i vekt.

Elisabeth gikk ned 25 kilo – «endelig noe som virker!»

Før norm

Som ung var jeg alltid slank og kunne spise hva jeg ville uten å måtte tenke på vekten. Etter fylte 30 år snek kiloene seg på en etter en. Utallige slankekurer ble prøvd uten resultat. Jeg begynte friskt på ny kur på mandag og brøt slankekuren på tirsdag. Jeg ga opp før jeg egentlig hadde begynt. Istedenfor ble det trøstespising.

«Jeg hadde på et tidspunkt gitt opp troen på at jeg skulle klare å gå ned i vekt»

Jeg har alltid spist «vanlig» mat, men ser jo i etterkant at det til tider har blitt mye kos og usunn mat både i helgen og i uken. En sjokolade på vei hjem fra jobb ble en vane det var vanskelig å bryte.

Jeg hadde på et tidspunkt gitt opp troen på at jeg skulle klare å gå ned i vekt, så det spilte ingen rolle om jeg gikk opp en kilo eller to til.

Men i mars i år fikk jeg nok. Jeg var lei av å lete etter klær som satt fint og synes ikke det var noe gøy å måtte gå i avdelingen for store størrelser.  Da min BMI vippet over i kategorien fedme innså jeg at måtte gjøre noe. Etter å ha lest mye om Eurodietten ble jeg nysgjerrig og synes dette virket som et seriøst opplegg og bestilte med en time hos Dr. Lindbergs klinikk og ernæringsfysiolog Anna Ingwardo. Den timen ble vendepunktet for meg.

«Den timen ble vendepunktet for meg!»

En diett med måltidserstattere var det som gjorde at jeg klarte å gå ned i vekt. Jeg bestemte meg hver morgen hva jeg skulle spise i løpet av dagen og holdt meg til det. Det at kiloene forsvant en etter en motiverte meg også til å ville fortsette. På konsultasjonene med Anna fikk jeg gode råd og ikke minst oppmuntring og ros for de resultatene jeg oppnådde.

Vi satt mål for neste periode og det ble nesten en konkurranse med meg selv for å nå målene. Selvfølgelig var det vanskelig å avstå fra kaker og andre søtsaker i begynnelsen, men etter hvert da jeg så at dette faktisk virket ble lysten på usunn mat borte. God støtte fra familie, venner og kollegaer ga meg også mer pågangsmot til å fortsette.

Nå fem måneder etter er nesten 25 kilo borte og jeg er veldig stolt av det jeg har klart å oppnå. Klærne ble byttet ut etter hvert som kiloene forsvant. Det er gøy å kunne gå i vanlige butikker og kjøpe akkurat det jeg synes er fint. Selvtilliten er økt og livet har bokstavelig talt blitt lettere å leve.

Elisabeth Thor Smedsrud, 41 år.

MENY