Søk

close search

Håkon tok kontroll – fikk ny energi

«Jeg føler Eurodiet har gitt meg et veldig godt verktøy for at jeg kan klare det selv og være mye mer bevisst over de valgene jeg tar ovenfor mat og aktivitet».

 

Håkon har gått ned over 20 kilo – fått ny energi og funnet ny glede i fysisk aktivitet.

I hverdagen opplevde Håkon stadig små triggere som ledet mot et ønske om å gjøre noe med vekt og kosthold. Da han fikk se at vekten hadde bikket over til tre siffer rant det over, og han bestemte seg for å ta tak i livsstilen sin. Før han skulle fylle 30 år, ønsket han å komme seg tilbake dit han var.

– Generelt har det nok også vært det at jeg aldri har vært stor tidligere, men så kom det på en måte i 20-årene. Jeg fikk til slutt nok og ville komme meg tilbake til der jeg var før, forklarer han.

Det var mor som introduserte han for Fedon Helse og Eurodiet ved å melde seg selv og Håkon på et kurs. Etter noen fine møter med ernæringsfysiologen Anna Ingwardo, bestemte han seg for å gi programmet en sjanse. Det tok 2-3 uker før han var ordentlig i gang, og da hadde han bestemt seg for å virkelig gå inn for å følge programmet.

Liten tro på dietter og slanking før han prøvde Eurodiet

Motivasjonen for å starte på Eurodiet kom gjennom møtene han hadde med ernæringsfysiologen. I disse møtene fikk han en forståelse for at hele pakken var reell, og at det var god oppfølging.

– Jeg har egentlig alltid vært sånn som har tenkt at et normalt kosthold med trening og rutiner skal fungere mer enn bra nok. Så jeg har nok aldri hatt noe tro på dette med dietter og slanking. Men det snudde seg. Hele prosessen med Eurodiet har på en måte vært en tilbakestilling, forteller han.

Gode resultater på flere områder

Håkon startet på Eurodiet i august 2017, og fulgte dietten til punkt og prikke frem til januar/februar 2018. På bare tre uker gikk han ned hele 10 kilo, og det tok ikke lang tid før han merket hvordan kroppen forandret seg både på innsiden og utsiden.

Frem til Håkon og noen kamerater dro på en skitur omtrent tre måneder ut i dietten, hadde det vært lite fysisk aktivitet. Likevel fikk han oppleve at han kunne løpe fra kameratene sine, som generelt hadde vært mye mer aktive enn Håkon tidligere.

Han fikk kjenne på hvordan kroppen hans reagerte på å ha kvittet seg med mange kilo, hvordan oksygeninntaket hadde forandret seg og hvordan kroppen generelt var bedre.

Etter hvert opplevde han også gode resultater utenfor det fysiske. Håkon hadde med vekten og livsstilen gått ned i en kjeller som han kom seg opp fra etter at han begynte på Eurodiet. Han kjente hvordan humøret forandret seg og at han ble lykkeligere.

Skal du ned i vekt?

Vi kan hjelpe deg – uansett hvor i landet du bor
..så har du mye større mulighet for å lykkes.

Finn ut mer:

Meld deg på et uforpliktende og gratis infomøte!

Finner du ikke et infomøte nær deg?
Du kan også få personlig rådgivning helt gratis!

Klikk knappene under for mer info / bestilling

Meld deg på, så får du:

  1. En god forståelse for hvordan og hvorfor metoden vår virker.
  2. Gratis analyse av din Tanitavekt (kropps-sammensetning) hvis du vil.
  3. Smaksprøver av Eurodiet-matvarene.
  4. Møte din veileder før du bestemmer deg for om du vil gå igang.

Få 20 minutters gratis, personlig vurdering og rådgivning – enten ved din nærmeste klinikk eller med videokonsultasjon / på telefon.

Ring og bestill på 22 92 60 00 (tastevalg 1) eller send inn kontaktskjemaet så ringer vi deg snarest mulig.

En ny hverdag med motivasjon og friluftsliv

Resultatene som Håkon har opplevd med Eurodiet har gitt han en ny motivasjon og glede av å drive med friluftsliv og fysisk aktivitet, som skigåing og løping.

Han har blitt mer aktiv på alle mulig måter i hverdagen, fått mer energi og kommer seg lettere rundt for å gjøre ting.

– Noe jeg merker ekstremt godt, er at jeg har mye mindre ryggsmerter og vondt i knærne. Det er nok den største helsegevinsten for min del. I hvert fall når du i såpass ung alder begynner å kjenne veldig til det, forteller han.

Et ønske om endring, vilje og god oppfølging er nøkkelen til å lykkes

Håkon forteller at nøkkelen til at han har lykkes ligger i en kombinasjon av at han har fulgt programmet slik det var satt opp, sammen med god oppfølging fra Fedon Helse og hans egen vilje og ønske om å skape en endring.

Videre forteller han at det også krever enormt med disiplin å skulle gå over til en slik diett når du er vant til et helt annet kosthold.
– Det er lett å skeie ut og bli fristet, men det er også noe du lærer gjennom prosessen, at mye sitter i hodet, forklarer han.

I dag ser han veldig lyst på fremtiden. Nå føler han at han har fått et godt verktøy som gjør at han kan klare seg selv og han er mye mer bevisst over valgene han tar når det kommer til mat og aktivitet.

– Selve prosessen synes jeg er veldig enkel. Det er enkle prinsipper som du skal følge, og følger du dem, så fungerer det etter min erfaring.

Flere suksesshistorier

MENY