Søk

close search

Niclas rocker på – 40 kilo lettere!

Niclas før lys

Det var en gang en slank hardrocker som bodde i et berg av fett…

Sånn kunne denne historien egentlig begynt for hvis noe hadde sagt til meg for ett år siden at jeg sommeren 2016 skulle bruke to-tre størrelser mindre i klær, trene både inne og ute så å si hver dag og på toppen av det hele synes det var gøy hadde jeg vel trodd de fortalte eventyr.

Jeg har i likhet med mange forsøkt den ene dietten etter den andre men med kun meg selv som «kontrollør» ble det for lett å gi opp og det endte som regel med masse trøstespising som gjorde ting verre.

Verden vil bedras heter det så det var med stor skepsis jeg klikket meg inn på innlegget til en bekjent på Facebook en dag i september 2015… Suksess historier finnes det mange av der ute og min erfaring har vært at 90 % av dem er fullstendig BS (for å si det litt pent) men her var det noen jeg kjente så jeg tenkte what the hell, skader ikke å ta en titt.

Eurodietten het det… bare det fikk jo juksometeret mitt til å ringe, man blir litt allergisk mot dietten ditt og dietten datt etter noen år men det var noe som fikk meg til å gå inn å lese mer og til slutt bestemme meg for at jeg i januar skulle dra ned til e2 Helse og høre mer om hva dette var (For dere som nå tenker AHA Nyttårsforsett ja… typisk, så var dette utelukkende pga julemiddag hos svigers og den SKULLE jeg ha med meg).

Så, Rundt 25. Januar pakket jeg inn mine 138 kg, gravde frem viljestyrken og begav meg ut på en reise jeg aldri vil angre på.

Jeg ble møtt av en gjeng kjempetrivelige jenter som ba meg kle av meg (på overkroppen), jeg ble målt, veid og stukket hull på og deretter ble det en hyggelig prat om mine ønsker og hva jeg skulle igjennom de neste månedene, det ble satt opp jevnlige kontroller, både for å se hvordan det gikk og for å sjekke at jeg fikk i meg det jeg måtte ha av vitaminer osv.

Jeg tar ikke munnen for full (for det har jeg jo slutta med nå) når jeg sier at disse kontrollene var motivator numero uno for meg, her «måtte» jeg jo være flink.

Jeg må si at jeg hadde trodd dette skulle bli mye tyngre, en godt voksen kar får beskjed om at han ikke skal spise kjøtt (kun første måneden) når Bacon er hans Gud og ikke drikke alkohol (Litt tør vin er tillatt fra fase to) når øl er så godt?  MEN… det gikk helt fint, jeg ble så oppsatt på at dette skal jeg få til at jeg nesten ikke kjente savnet noen gang og sulten var jeg så å si aldri.

Jeg er nå i fase fire, dvs mye implementering av normal mat og fokuset på trening og sunnere kosthold er stort, jeg koser meg med øl og god mat igjen men ikke hver dag og i mindre mengder en før, jeg supplerer normal middag og lunch med produkter fra Eurodiett til mellommåltider og dette kommer jeg til å fortsette med resten av livet. Knærne har sluttet å bråke når jeg går i trapper, jeg sover bedre og har mye mer ork til ting.  Det at jeg også nå er mye mer aktiv har gjort at jeg også har blitt bedre som vokalist, jeg har mer kondisjon til å stå på scenen og gi alt og dette blir bare bedre og bedre..

Ved siste veiing 25 juni viste vekten 105 kg, som er den fremtidige øvre grensen jeg har satt for meg selv, jeg vil ned til 98 bare for å ha bikke tosifret (og kunne si jeg har gått ned 40 kg hehe) men når det målet er nådd vil 105 være signalet om at jeg har vært litt slapp igjen.

Det viktigste for meg har vært all hjelpen jeg har fått til å innse at dette er ikke bare en slankekur, Det er en endring av resten av mitt liv, jeg vet nå at selv om jeg nok aldri blir den sunneste eller sprekeste gutten i skauen (øl og bacon er rett og slett for godt) så har jeg fått et helt nytt fokus og kunnskapen til å leve et lettere liv takket vær gjengen på e2 Helse og jeg anbefaler alle som måtte føle de trenger det å gi det en sjanse.

 

Og så levde han lettere til livets ende…

Niclas etter

MENY