Søk

close search

Ved Dr. Lindbergs Klinikk har vi lang erfaring i å kartlegge sammenhengen mellom livsstil og ulike helseplager. Vi har solid kompetanse på å hjelpe mennesker til å leve balansert tross helseutfordringer. I vårt møte med menneskene vi hjelper står kostholdsendring og livsstilsråd med «mat som medisin» sentralt, kombinert med tung medisinsk kompetanse.

For deg med revmatiske sykdommer kan et betennelsesdempende kosthold gjøre hverdagen mindre strevsom og heve livskvaliteten betraktelig. Det er kjent at overvekt belaster leddene og gir mer smerte. For lav kroppsvekt kan på sin side gi deg mindre motstandskraft mot infeksjoner, og du blir lettere syk. Et godt balansert kosthold og en god energibalanse kan være avgjørende for helsa, og en kostholdsendring er langt enklere å gjennomføre enn mange tror. Nøkkelen ligger i god, faglig oppfølging og riktige verktøy! La oss hjelpe deg, så har du mye større sjanse til å lykkes!

Som medlem hos Norsk Revmatikerforbund har du fordeler hos oss: 

  1. 50 % rabatt på 45 min. oppstartskonsultasjon for kostholdsendring!
  2. 20 % rabatt på alle våre kurs! Se oversikt over kursene her:

Fyll ut og inn kontaktskjemaet nedenfor for å benytte dine medlemsfordeler, så kontakter vi deg snarest for nærmere avtale.

 

MENY