Søk

close search

Kurs: Spis deg friskere på 6 uker!

Vektnedgang og stabil vekt – mer hverdagsenergi – blodsukker og hormoner i balanse – forebygging av Diabetes type 2

Et kurs for deg som vil ned i vekt eller ha mer fokus på blodsukkervennlig mat. Har du lite energi i hverdagen, og ønsker å spise sunnere? Da er dette kurset for deg! Når du lykkes med å endre kostholdet til «kroppens premisse» vil du merke stor forskjell på helse og overskudd. Du vil rett og slett spise deg friskere!

Se kursdatoer og påmeldingsskjema nederst på siden!

Diabetesboka er skrevet for deg som har eller står i faresonen for å utvikle Diabetes Type 2. Kurset har imidlertid stor nytteverdi for alle som ønsker å endre kostholdet for vektreduksjon, bedre helse og mer overskudd. Det er nemlig det man oppnår ved å normalisere blodsukkernivået – og det er noe alle burde gjøre!

Du får:

  • Den praktiske Diabetesboka – og førstehånds innføring fra forfatteren om hvordan boken hjelper deg til å spise deg friskere på 6 uker ved å normalisere blodsukkeret.
  • En komplett verktøykasse som vil hjelpe deg med endringsprosesser i hverdagen din
  • Økt forståelse for å sette deg riktige mål, og hvordan du motiverer deg for å nå disse.
  • Kunnskap om de vanligste livsstilssykdommene og deres triggere, samt hva du kan gjøre for å unngå disse.

Vi hos Dr. Fedon Lindbergs Klinikk mener det er alt for lite fokus på hvordan man selv kan redusere risiko for- og fjerne symptomer ved livsstilssykdommer gjennom enkle endringer i egen livsstil. Dette klarer du!

Meld deg på vårt kurs og lær mer!

Kurset varer i ca 4 timer (kveldstid) og koster kr 1.690,-. Diabetesboka er inkludert.

  

Kurset holdes av diabetessykepleier, kostveileder og forfatter:

Hege Hasler Barhaughøgda

Hege har lang erfaring med vektreduksjon og forebygging / behandling av diabetes, og har de siste 11 årene jobbet ved Dr. Fedon Lindbergs klinikk i Oslo. Hun er en høyt anerkjent fagperson og foreleser i det medisinske diabetesmiljøet. Det er imidlertid blant sine pasienter Hege har sitt daglige virke og trives aller best!

 

Se også våre øvrige kurs

MENY