Søk

close search

Fedon Helse er stolte av å få bidra sammen med psykolog Sigurd Stubsjøen på online-kurset Tenk Deg Slank. Vårt bidrag på kurset ligger i vår kompetanse på «mat som medisin». Vi er spesialister på varig vektendring og på generell kostveiledning. 

Nå styrker vi samarbeidet ytterligere og tilbyr deg som benytter Stubsjøens tjenester gode rabatter på klinikkens tjenester og kurs.

  • 50 % rabatt på 45 minutters oppstartskonsultasjon hos kostveileder ved alle problemstillinger (verdi kr. 545,-)
  • 20 % rabatt på alle våre kurs 25 % rabatt på alle våre kurs.
    Se vår kursoversikt her!

Vårt tverrfaglige team består av leger, sykepleiere og ernæringsfysiologer med medisinsk, tverrfaglig tilnærming der vår hovedvisjon er «å se hele mennesket». Siden 2000 har vi hjulpet over 15.000 pasienter med overvekt, diabetes, mage-og tarmhelse, hjertehelse, men også stoffskifte og diverse betennelsestilstander.

For mange med ugunstige spisevaner er de uheldige mønstrene tett knyttet til stress og dårlig selvfølelse, og ikke sjelden har de dypere psykologiske årsaker. Med Sigurds kompetanse på å veilede mennesker i endring, er vi ytterligere rustet til å hjelpe folk med sin kostomlegging med enda større faglig tyngde.

Ring oss på 22 92 60 00, eller fyll ut og send inn kontaktskjemaet under dersom du ønsker å benytte deg av rabattene.

MENY