Fedon.no - logo

Produkt "Naturlig slank med tarm i balanse" ble lagt til i handlekurven.

Fedons bøker

Fedon Lindberg har til nå utgitt 20 bøker om tema innen kosthold og helse & ernæring, hvor flere er oversatt til en rekke europeiske språk. Til sammen har han solgt mer enn en halv million bøker med kunnskap og inspirasjon til en sunnere livsstil.  

Fedon Lindberg er lidenskapelig opptatt av formidling av kompliserte budskap på en lettfattelig og anvendelig måte. Dette har blant annet ført til et betydelig forfatterskap.

I sin første utgivelse; «Naturlig slank med kost i balanse» (2000), introduserte Fedon sin banebrytende filosofi rundt kosthold og helse, som skapte stor oppstandelse både i media og blant helsemyndighetene i Norge. I dag er Fedons filosofi fortsatt den samme, men den er nå anerkjent som riktig og viktig både i helsefaglige miljø, hos helsemyndighetene og blant folk flest.

Blant Fedons 20 boktitler finner du mye ny kunnskap som vil hjelpe deg til en sunnere livsstil, både i form av oppslagsverk, metodebeskrivelser, spennende oppskrifter og lettfattelig beskrivelser av kostholdets betydning for helsen din.