BioActive Folate & Vitamin B12

kr 199

BioActive folat og vitamin B12 for hjerte og hjerne:

  • Støtter aldrende hjerne og fremmer nervecellevekst
  • Støtter hjertehelse
  • Hjelper med å opprettholde normale produksjonshastigheter av røde blodlegemer

På lager

Varenummer: 2036 Kategori:

Tilstrekkelige nivåer av Folat- og vitamin B12-nivåer er viktig, men ved ved økende alder reduseres kroppens evne til å ta opp disse vitaminene.
Med et daglig tilskudd av BioActive Folate & Vitamin B12 støtter du normal hjerne- og kognitiv funksjon i den aldrende kroppen, hjertehelsen  samt normal produksjonshastighet av røde blodlegemer.

Slik fungerer det:
Ved aldring avtar vanligvis absorpsjon av vitamin B12 fra kostholdskilder, og det kan være viktig for eldre å ta tilskudd av vitamin B12. Selv om Folat finnes i overflod i grønne grønne grønnsaker, kan du fortsatt ha behov for vitamin B12-tilskudd hvis du er vegetarianer.

Å opprettholde tilstrekkelige Folatnivåer er nødvendig for sunn celledeling og proteinsyntese, og det er spesielt viktig for å opprettholde en sunn mage-tarmkanal (GI-kanal). Behovet for Folat øker i visse tilstander der det er behov for økt cellemultiplikasjon.

Folat bidrar i en koenzymreaksjon som syntetiserer DNA som er nødvendig for cellevekst og dannelse av nye celler. Folat hjelper også til med å omdanne vitamin B12 til en av dets koenzymformer [2-5]. Vitamin B12 finnes i mange typer mat av animalsk opprinnelse som inkluderer melkeprodukter og egg. Derfor er vegetarianere mer utsatt for en diettmangel på vitamin B12.

Vitenskapen bak produktet:
BioActive folat og vitamin B12 kapsler inneholder de biologisk aktive formene av Folat (som 5-metyltetrahydrofolat) og vitamin B12 (som metylkobalamin).

5-MTHF er den metabolisk aktive formen av folsyre. 5-MTHF brukes av kroppen og krever ikke metabolsk konvertering eller aktivering. 5-MTHF har vist seg å være syv ganger mer biotilgjengelig enn folsyre. 5-MTHF kan krysse blod-hjerne-barrieren som gjør at 5-MTHF kan gi fordeler til det nevrologiske systemet.
Metylkobalamin er den bioaktive formen av B12 som brukes i kroppen og sentralnervesystemet.
Forhøyede nivåer av aminosyren homocystein er en stor trussel mot en aldrende persons helse. Det kan øke risikoen for hjerte- og karsykdommer som hjerteinfarkt og hjerneslag [7]. Folat er definert som effektivt for å redusere nivåene av homocystein [7].

Dosering:
Ta en (1) kapsel daglig med eller uten mat, eller som anbefalt av helsepersonell.

Life Extension

Dosering og bruk:

Ta en (1) kapsel daglig med eller uten mat, eller som anbefalt av helsepersonell.

Advarsler:

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Ikke overskrid anbefalt dose.

Ikke kjøp hvis ytre tetning er ødelagt eller skadet.

Når du bruker kosttilskudd, ta kontakt med legen din dersom du er i behandling for en medisinsk tilstand eller hvis du er gravid eller ammer.

Ikke-GMO

Mengde per dose:

Folat (som L-5-metyltetrahydrofolat kalsiumsalt) 400 mcg
Vitamin B12 (som metylkobalamin) 300 mcg

Andre ingredienser: vegetabilsk cellulose (kapsel), mikrokrystallinsk cellulose, silika, vegetabilsk stearat.